15.05.2019  |  Samfund

Danish Crown vil ansætte krigsveteraner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danish Crowns store slagteri i Horsens vil ansætte op mod 40 krigsveteraner, som har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet efter at have været udsendt som dansk soldat

Danish Crowns store slagteri i Horsens vil ansætte op mod 40 krigsveteraner, som har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet efter at have været udsendt som dansk soldat.

Det fortæller TV Syd.

Det er fabrikschef Jesper Frandsen på Danish Crowns slagteri ved Horsens, der er gået på jagt efter 40 nye medarbejdere - og målrettet henvender sig til veteraner, som har svært ved at finde et arbejde - enten på grund PTSD eller skånebehov.

Aktuelt har slagteriet behov for 40 ansættelser sommeren over - til og med uge 37 med mulighed for senere fastansættelse. Det skriver Jesper Frandsen, der selv er krigsveteran, på det det sociale medie Linkedin.

"Danish Crown er en stor og rummelig virksomhed. Der er 1.400 ansatte i Horsens og vi kan sagtens finde plads til 40 veteraner, der kan blive en god arbejdskraft for os", siger Jesper Frandsen til TV Syd.

Slagteriet har endnu ikke en konkret plan klar for veteranerne, men har stor og god erfaring med CSR - Corporate Social Responsibility - virksomheders samfundsansvar, og har bl.a. været med til at sluse et stort antal flygtninge ind på det danske arbejdsmarked.

"Vi kan give veteranerne en meningsfuld tilværelse og noget at stå op til. Her får de gode kolleger, og de kan komme til gøre en indsats, selvom de har behov for at blive skånet" siger fabrikschef Jesper Frandsen, der allerede har fået mange henvendelser på sit opslag på Linkedin.

Mere fra Danish Crown A/S

Danish Crown A/S

https://www.danishcrown.com

Vi skaber en bæredygtig fremtid for fødevarerVi går forrest i arbejdet med at sikre en bæredygtig omstilling af fødevareproduktionen og er klar til at udfordre både os selv, branchen og kunderne.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere