26.09.2018  |  Supply chain

Dansk virksomhed udvikler IT-løsning til UNHCR og Vodafone Foundation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Instant Network Schools er et stort undervisningsprojekt, der drives af UNHCR med støtte fra Vodafone Foundation. INS giver kvalitetsundervisning med moderne hjælpemidler til over 60.000 flygtningebørn i Afrika. Softwaren er udviklet af danske Viewworld.

Den danske virksomhed Viewworld har udviklet og leveret softwaren til UNHCR og Vodafone Foundations Instant Network Schools (INS).

INS er et stort skoleprojekt, der stiller den nyeste undervisningsteknologi til rådighed for undervisere og pædagoger, der arbejder med elever på skoler i flygtningelejre.

Samtidig gør systemets smarte funktioner det muligt at overvåge og evaluere undervisningen løbende, så de studerende år den bedst mulige undervisning, der kan forøge deres muligheder for succes senere i livet.

Systemet bliver brugt af 600 lærere i 31 skoler i 7 flygtningelejre og gavner over 60.000 flygtningebørn.

Det er et godt eksempel på, hvordan virksomheder og humanitære organisationer med støtte fra fonde kan udvikle løsninger, der gør en stor forskel.

Mere fra Access2innovation

Access2innovation

https://www.access2innovation.com/

Foreningen Access2innovation har siden 2007 arbejdet for at samle forskere, humanitære organisationer og private virksomheder i innovative partnerskaber for at skabe bæredygtige løsninger i udviklingslande. Foreningen er forankret i Aalborg og tæller blandt andet Røde Kors, Verdensnaturfonden, Dansk Industri, CBS, Aalborg Universitet, Københavns Universi…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere