02.09.2019  |  Samfund

Den stolte vinder!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sådan ser man ud når man, helt og aldeles fortjent, har vundet Fællesskabsprisen 2019.

Vores Alan Moussa, oprindeligt flygtning fra Irak, kom alene til Denmark som stor teenagedreng. Familien havde Alan mistet.

Alan har været en del af fimafamilien siden åbningen af Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers for snart 10 år siden. Alan er en ægte 1000 kunstner: Han arbejder som tjener i hotellets morgenmadsrestaurant, og fungerer også som intern mentor og ”storebror” for nyankomne flygtninge, som starter i praktikforløb hos BC Hospitality Groups enheder.

Ud over at være en meget vellidt kollega, er Alan en aktiv og samvittighedsfuld samfundsborger, med et hæsblæsende aktivitetsniveau, som gør alt hvad han kan for at hjælpe der, hvor der er allermest behov for det.

Alans imponerende sprogkundskaber (taler otte sprog) er en stor hjælp i forhold til at løse de hverdagsudfordringer, man støder på som indvandrer. Men især flygtninge nyder godt af Alans store hjerte og engagement: Han hjælper med alt fra voksentræning til organisering af børnepasning, og underviser også i hvordan man kan tilberede sund, nærende og billig mad med danske råvarer.

For at understrege Alans energiniveau og overskud hjælper han, sammen med nogle venner, københavnske hjemløse med personlig pleje, tøjvask og frisør et par gange om ugen.

Kæmpe tillykke til Alan med Fællesskabsprisen og ikke mindst til os.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere