23.09.2020  |  Samfund

Download pilotudgavenaf roadmap for verdensmål

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et nyt værktøj – Roadmap for Verdensmål - skal nu gøre det lettere for virksomheder i bygge- og anlægsbranchen at arbejde med FN’s 17 verdensmål. Det skræddersyede værktøj er udviklet af Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) i samarbejde med foreningens medlemmer på tværs af værdikæden.

Vi kan nu præsentere den første udgave af Roadmap for Verdensmål, som blev lanceret på foreningens årsmøde og generalforsamling onsdag d. 2. september.

”Vi har taget udfordringen op og udarbejdet et værktøj, der skal sikre en effektiv og brugervenlig guide til at implementere de 17 verdensmål i den danske ejendoms-, bygge- og anlægsbranche. Det skal være nemt og ligetil at arbejde med verdensmålene, uanset om man er bygherre, rådgiver, entreprenør eller materialeleverandør,” siger Palle Adamsen, der er bestyrelsesformand for Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar.

Og det er ikke kun Palle Adamsen, som er spændt på lanceringen af værktøjet:

”Som svar på de udfordringer, branchen står overfor, har vi samlet en række konkrete anbefalinger, redskaber, cases og indikatorer for, hvorledes bæredygtighed kan indarbejdes i planlægningen og gennemførslen af et byggeri i en Roadmap for verdensmålene. Værktøjet skal fungere som et kvalificeret dialogredskab mellem byggeriets parter for sikring af det gode samarbejde, og de inkluderede elementer er derfor nøje udvalgt med afsæt i deltagernes professionelle viden på netop deres område inden for branchen,” siger Claus Elleman, divisionsdirektør i Arkil, som er med i arbejdsgruppen for verdensmålene, og som har været en af drivkræfterne bag udviklingen af værktøjet.

Du kan læse en introduktion til værktøjet og lære mere om processen for udviklingen i nedenstående folder, og hvis du ønsker at tage del i videreudviklingen af værktøjet hører vi gerne fra dig på info@fbsa.dk.

Klik her for at downloade folderen om Roadmap for Verdensmål.

Mere fra Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

http://byggerietssamfundsansvar.dk/

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) arbejder for at gøre ordentlige arbejdsforhold og bæredygtige løsninger til helt centrale elementer for sund konkurrence i ejendoms-, bygge- og anlægsbranchen.FBSA tager udgangspunkt i samfundsansvar som en kilde til merværdi i den enkelte virksomhed. Private og offentlige organisationer på tværs af værdikæden i byggeriet kan styrke deres tilgang til…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere