23.04.2020  |  Samfund

Elever kan nu deltage i Coding Class hjemmefra

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mandag d. 27. april og en uge frem åbner IT-Branchen i samarbejde med Sofaskolen op for Danmarks største digitale skoleklasse, når Coding Class rykker over på YouTube.

Her kan elever fra 6.-7. klasse over hele landet prøve kræfter med programmering, kodning og designprocesser samt give deres bud på fremtidens digitale løsninger – nu hjemme fra sofaen.

- COVID-19 pandemien betyder, at langt flere mennesker hurtigere gør brug af ny teknologi og digitale tjenester. Det understreger bare behovet for, at fremtidens generationer ikke bare bliver brugere af ny teknologi – men også skal være innovative og lære at skabe løsninger, der kan gøre en forskel, og det vil vi i TDC gerne være med til at sikre, siger bæredygtighedsdirektør Emilie Wedell-Wedellsborg.

Coding Class blev første gang lanceret i 2016 og er et samarbejde mellem IT-Branchen, TDC og en række andre store virksomheder. Målet er at vække elevernes interesse for det digitale potentiale allerede i folkeskolen samt give eleverne en forståelse for de muligheder, der ligger i at arbejde med teknologi. Indtil videre har 7000 skoleelever deltaget i undervisningsforløbet.

Med stor succes har TDC siden Coding Class blev lanceret taget imod elever, der har demonstreret stor kreativitet og begejstring i arbejdet med nye, brugervenlige løsninger for YouSee.

Tilmelding er ikke nødvendig, man skal bare tune ind på Alineas YouTube-kanal kl. 9 hver dag i uge 18. Der linkes til elevmaterialet mandag morgen på https://www.alinea.dk/Sofaskolen

.

Denne artikel er en del af temaet I fokus: coronakrisen

Mere fra TDC

TDC

https://tdcgroup.com/da

  • Teglholmsgade 1, 0900 København C

TDC er Danmarks største teleselskab, som i 136 år har forbundet danskerne med hinanden. Vi udvikler og udbreder teknologi og stiller forbindelser til rådighed, der bringer mennesker tættere sammen.TDC har været danskernes teleselskab i generationer, og det vil vi også gøre os fortjent til at være i fremtiden. Vi er stolte af at bidrage positivt til det samfund, vi er vokset op i, og vi arbejder må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere