Corona

Samfund

Studerende får robuste hoveder

Flere måneders corona-fjernundervisning og udsigten til et sundhedsvæsen under pres påvirker de studerende på UddannelsesCenter Diakonissestiftelsen. Nu bliver de tilbudt en frivillig workshop om 'Robusthed som livskompetence'.

Indhold fra partner

Medarbejder

Efter corona: Frivilligheden er tilbage

Diakonissestiftelsens Hospice har måttet undvære sine frivillige under coronaepidemien. Nu er de tilbage. Det glæder Anette Dyhrberg, som har været frivillig på hospice i tre år.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Elis skaber gode rammer for udsatte børns sommerferie under corona

Corona-krisen har været hård for især sårbare børn, så det er en glæde, at de nu kan pakke kufferterne og tage på Ungdommens Røde Kors’ ferielejre. Selvom Elis’ (tidl. Berendsen) vaskerier stadig er påvirket af krisen, støtter de børnenes sommerferie.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Covid-19 har rusket op i branchens strategiske selvforståelse

Covid-19 har ikke kun været negativ for de danske mode- og tekstilvirksomheder. Den har nemlig givet et kærkomment frirum til at stoppe op og reflektere. Det har givet anledning til nogle interessante overvejelser om værdier og strategiske beslutninger, som en professor og forsker ved Aalborg Universitet folder ud i et igangværende studie. DM&T giver dig her de foreløbige konklusioner.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere