15.11.2018  |  Klima, miljø og energi

Case: Er du moderat, målrettet, frontløber eller opfinder, når det handler om grøn omstilling?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det kan du få at vide i miniguiden Praktisk læring fra virksomheder, som er et redskab til danske virksomheder, der søger inspiration til at blive mere bæredygtige.

Virksomheder kan fx blive grønnere ved at udvikle deres produkter og ydelser og/eller ved at skabe organisatorisk forandring. Og der er ingen lige eller ’rigtig’ vej til grøn omstilling – det vigtigste er at komme i gang.

Vores undersøgelse viser, at når først virksomhederne er i gang, så stopper de ikke deres grønne rejse. De erfarer nemlig, at grøn omstilling giver rigtig meget merværdi til virksomheden og dens medarbejdere.
 
Læs fx om æggeproducenten, der har omdannet affald til energi, og trykkeriet, der er blevet Skandinaviens grønneste.

Alexandra Instituttet har udarbejdet miniguiden i samarbejde med Orbicon som et led i en større analyse for Grøn Omstillingsfond under Erhvervsstyrelsen. Erhvervsstyrelsen ønskede konkret viden om, hvad grøn omstilling betyder i praksis ude i virksomhederne.

Hent miniguiden her: Grøn omstilling – praktisk læring fra virksomheder 
 
Læs hvordan vi greb projektet an i denne casebeskrivelse: Hvor langt er du med grøn omstilling?

Mere fra Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet

www.alexandra.dk

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og udvikle innovative digitale produkter og services, der skaber samfundsmæssig værdi.Vi arbejder forskningsbaseret i stærke tværfaglige teams, hvor antropologer, designere, arkitekter, ingeniører, it-specialister, forretningsudviklere, økonomer og mange flere relevante fagligheder deltager med…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere