08.06.2022  |  Strategi & ledelse

ESG i praksis: Vejen til en bæredygtig værdikæde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Selvom vejen til en bæredygtig forretning kan være lang og indviklet, har Slow Forest Coffee gjort det til sin mission at ændre fundamentalt på den traditionelle forretningsmodel i kaffeindustrien.

Kaffeproducenten har opbygget en fuld bæredygtig værdikæde, hvor alle aspekter er tænkt ind – fra kaffefarmene, skovene og biodiversiteten. De er faktisk nået så langt, at deres kaffeprodukter nu er med til at hjælpe andre virksomheder i arbejdet med bæredygtighed.

På dette webinar kan du lære mere om, hvordan Slow Forest Coffee har bygget en fuld forretningsmodel på bæredygtige principper, herunder hvordan de arbejder med at strømline og strukturere deres ESG-arbejde.

Sammen CEO Sebastian Nielsen dykker vi ned i, hvilke ESG-initiativer Slow Forest Coffee omfavner, hvilke udfordringer organisationen støder på, hvad den gør for at løse dem – og ikke mindst, hvordan RISMAs ESG-løsning understøtter rejsen.

Vi snakker om:

  • Slow Forest Coffee's sustainability-rejse
  • hvordan Slow Forest Coffee digitaliserede dens ESG-arbejde ved at gå fra Excel til en systemunderstøttet complianceproces
  • konkrete eksempler på en systematiseret ESG-indsats
  • hvordan RISMAs ESG-løsning kan hjælpe og give overblik i det komplekse og ofte uoverskuelige arbejde med bæredygtighed.

Lyder det, som noget for dig? Se webinaret on demand her.

Mere fra RISMA SYSTEMS A/S

RISMA SYSTEMS A/S

https://www.rismasystems.com/da

Det driver os Compliance, risikostyring og governance kan være ret kompleks at arbejde med. Ved at samle alt i én platform vil vi gøre det lettere for vores kunder at håndtere, kontrollere og dokumentere en bred vifte af GRC-aktiviteter. Vi har dedikeret os til at udvikle en brugervenlig og intuitiv platform. Ikke kun for fagfolk, men for alle medarbejdere, der er inv…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere