24.12.2021  |  Klima, miljø og energi

Et bæredygtigt design er fremtiden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udvikling af bæredygtige produkter kræver fokus på produkternes totale ressourceforbrug. Det har vi sat i centrum hos Philip Morris.

I Philip Morris International vil vi fortsætte med den systematiske gennemførelse af vores principper for et bæredygtigt design i hele vores produkt- og emballageudvikling. Det vil omfatte en fortsat intern uddannelse for at øge bevidstheden og sikre optagelsen af vores programmer på tværs af organisationen.

Forskningen vil fortsætte omkring udstyr, tilbehør, forbrugsvarer og emballagedesign for at identificere teknologier og materialer, der kan forbedre den overordnede bæredygtighed af vores røgfrie produktportefølje. Desuden er tværfaglige teams allerede i fuld gang med at etablere disse innovationspipelines.

Et godt eksempel på vores udvikling af bæredygtighed er vores avanceret CIRCLE-program, hvor vi genbruger betydelig flere materialer, end hvis enhederne skulle følge de traditionelle elektroniske affaldsstrømme. Derudover giver genanvendelsen af returnerede produkter os mulighed for at forbedre kvalitet og design ved at give input tilbage til vores udviklingsprocesser.

Et bæredygtigt design er fremtiden, hvor vi skruer op på alle bæredygtighedsknapper for, at vores forretning bliver så grøn som overhovedet mulig. Derfor vil vi fortsætte med at udrulle vores CIRCLE-program på tværs af de markeder, hvor vores røgfri produkter bliver markedsført. Vi arbejder målrettet mod en røgfri fremtid, men ønsker samtidig at denne udvikling sker sideløbende med en mindre belastende produktion.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere