19.12.2021  |  Klima, miljø og energi

Philip Morris International har en central rolle for at fremme en mere bæredygtig verden

Indhold fra partner Hvad er dette?

En reduktion på 862.699 tons CO2e, det er det er seneste bæredygtige resultatet af Philip Morris ihærdige transformation af virksomheden.

Philip Morris International vil spille sin rolle, når planetens ressourcer skal beskyttes. Det opnås gennem udførelse af strategier og initiativer for at opfylde de langsigtede mål.

Hele vores arbejdsstyrke forsøger vi at klæde på i spørgsmålet om klimaændringer gennem regelmæssig uddannelse. Ligeledes er klare incitamenter opstillet til vores tobaksbladskøbere, indkøbschefer, miljøchefer, og andre relevante medarbejdere gennem økonomiske belønninger eller andre former for anerkendelse ved succesfulde implementeringer af reduktionsprojekter med drivhusgasemissioner, aktiviteter som forebygger klimaændringer og adfærdsændringer i retning af klimabeskyttelse.

Samlet set faldt vores drivhusgasemissioner i 2020 i absolutte tal med 18 procent i hele vores værdikæde i forhold til 2019, hvilket svarer til en reduktion på 862.699 tons CO2e.

Vores virksomhed- og bæredygtighedsstrategier er på vej fremad med stigende momentum. Efterhånden som vi omdanner vores virksomhed, bestræber vi os på at fremme de bæredygtige løsninger for opnå en røgfri og mere bæredygtig verden. Vi vil opfordre andre virksomheder til at indarbejde en lignende incitatmentstruktur, så medarbejdere får en konkret målsætning de kan opfylde til gavn for klimaet.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere