22.12.2021  |  Klima, miljø og energi

Rent drikkevand er et fælles ansvar

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er vores forpligtelse som en global virksomhede at tage et globalt ansvar for vores fælles vandressourcer

Rent og sikkert drikkevand har i de sidste par år haft et forøget fokus hos Philip Morris International. Det har vi en forpligtigelse for at være med til at sikre som en global virksomhed.

I vores sidste rapport fra 2019 oplyste vi om vores planer i forbindelse med et projekt vedrørende rent og sikkert drikkevand til landmænd inden for tobaksdyrkende områder i Mozambique. Vi arbejder stadig aktivt på gennemførelsen af projektet. Udviklingen af projektet har desværre været udskudt på grund af de udfordringer, der er opstået på grund af pandemien, men kampen fortsætter. Mange virksomheder udnytter desværre de ressourcer, der er til rådighed på de afrikanske kontinent. Vi håber derfor, at projekter som dette kan være med til at sikre en bæredygtig produktion.

I Danmark ligeledes er der et stort fokus på rent drikkevand. Her er den seneste positive udvikling, at 80% af kommunerne nu har gennemført de obligatoriske risikovurderinger af de boringsnære beskyttelsesområder. Det har kommunerne gjort i rekordfart på lidt over et år. Vi skal dog ikke udelukkende fokusere på drikkevandet herhjemme, men hele tiden stille høj krav til at de produkter vi forbruger ikke bidrager til forringet drikkevandskvalitet i andre dele af verden.

I Philip Morris International og kommunerne viser vi, hvordan vi kan handle med konkrete projekter, initiativer og ikke mindst visioner, som kan sikre rent drikkevand, uanset om du bor i Danmark eller Mozambique.

Læs mere om hvordan PMI arbejder bæredygtigt med de globale vandressourcer. 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere