20.12.2021  |  Samfund

Ligeløn i Philip Morris International

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ulighed i indkomst mellem køn på arbejdsmarkedet har været et samfundsmæssig udfordring i for lang tid. Denne udvikling skal vendes.

Igennem alt for mange år har der været ulighed i indkomst mellem køn på arbejdsmarkedet. Denne udvikling skal vendes, da det skal være præstationerne, som afgør lønnen, og ikke hvilket køn man er født som.

I Philip Morris International aflønnes medarbejdere lige meget for lige arbejde, og vi sigter mod at give lige muligheder uanset køn, kønsidentitet eller andre personlige karakteristika. Vi sigter mod at lukke vores lønforskelle mellem kønnene gennem en række initiativer, som blandt andet indeholder et øget fokus på at forbedre kønsbalancen i vores ledelser.

I Danmark er der taget positive skridt mod mere ligestilling mellem kønnene. Her er seneste aftale om ligestilling af orlovsrettigheder mellem forældre og øremærket forældreorlov er et godt eksempel på det. 

Ulighed blandt køn må ikke manifestere sig på arbejdsmarkedet. Derfor er vi stolte over, at vores globale EQUAL-SALARY-certificering bekræfter, at Philip Morris international betaler mænd og kvinder lige meget for lige arbejde overalt globalt, hvor vi opererer. Vi håber at andre virksomheder vil arbejde mod at opnå samme certificering, så vi i fællesskab kan lukke løngabet.

Læs mere

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere