20.12.2021  |  Samfund

Ligeløn i Philip Morris International

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ulighed i indkomst mellem køn på arbejdsmarkedet har været et samfundsmæssig udfordring i for lang tid. Denne udvikling skal vendes.

Igennem alt for mange år har der været ulighed i indkomst mellem køn på arbejdsmarkedet. Denne udvikling skal vendes, da det skal være præstationerne, som afgør lønnen, og ikke hvilket køn man er født som.

I Philip Morris International aflønnes medarbejdere lige meget for lige arbejde, og vi sigter mod at give lige muligheder uanset køn, kønsidentitet eller andre personlige karakteristika. Vi sigter mod at lukke vores lønforskelle mellem kønnene gennem en række initiativer, som blandt andet indeholder et øget fokus på at forbedre kønsbalancen i vores ledelser.

I Danmark er der taget positive skridt mod mere ligestilling mellem kønnene. Her er seneste aftale om ligestilling af orlovsrettigheder mellem forældre og øremærket forældreorlov er et godt eksempel på det. 

Ulighed blandt køn må ikke manifestere sig på arbejdsmarkedet. Derfor er vi stolte over, at vores globale EQUAL-SALARY-certificering bekræfter, at Philip Morris international betaler mænd og kvinder lige meget for lige arbejde overalt globalt, hvor vi opererer. Vi håber at andre virksomheder vil arbejde mod at opnå samme certificering, så vi i fællesskab kan lukke løngabet.

Læs mere

Mere fra Philip Morris ApS

Philip Morris ApS

www.pmi.com/markets/denmark/da/about-us/overview

  • pmaps@pmi.com
  • +45 70 23 10 21
  • Copenhagen Towers Ørestads Boulevard 108, 3sal 2300 København S Denmark

Philip Morris vil gøre Danmark røgfrit Det bedste man kan gøre, er lade være med at begynde at ryge. Hvis man ryger, bør man stoppe, eller i det mindste få tilskyndelser til at skifte til et røgfrit alternativ. Derfor vil vi forandre vores virksomhed, så vi kan skabe en røgfri fremtid. Det gør vi ved at erstatte cigaretter me…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere