09.05.2018  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Et målrettet CSR-arbejde i DFD

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som en produktionsvirksomhed med vask og logistik som kerneydelse har vi et ansvar over for både medarbejdere, kunder, miljøet og det omkringliggende samfund. Derfor arbejder vi målrettet på at minimere vores påvirkninger af omgivelserne.

Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er det sund fornuft og giver menneskelig og forretningsmæssig værdi.

Nyt liv til brugte tekstiler

Vi arbejder med en række projekter med fokus på genanvendelse af kasserede tekstiler.

Med koncepterne re:Something og LEFTOVER samarbejder vi med designeren Victoria Ladefoged og Klaus Samsøe om at forlænge tekstilernes levetid ved at genbruge dem i nye kollektioner af tøjdesigns, tasker og brugskunst.

LEFTOVER er et upcyclings-samarbejde med Klaus Samsøe, som i sin LEFTOVER-kollektion bruger DFD's kasserede tekstiler.

re:Something er en kollektion udviklet af Victoria Ladefoged. Hun puster nyt liv i vores kasserede viskestykker, håndklæderuller, duge og sengelinned, som hun forvandler til eftertragtede kundegaver - f.eks. muleposer, forklæder og æggevarmere. 

Læs mere om vores CSR-arbejde i den vedhæftede rapport. 

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i DFD arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere