27.01.2016  |  Kommunikation

EU høring om vejledning til CSR-rapportering

Indhold fra partner Hvad er dette?

EU har initieret en bred høring i forbindelse med forarbejdet til den vejledning, der skal følge op på de nye krav vedr. rapportering om CSR. Du kan give dit besyv med - fristen er 15. april, 2016.

Som opfølgning på direktiv 2014/95/EU vedr. krav om rapportering af ikke-finansielle oplysninger fra store virksomheder har EU kommissionen initieret en høring for at få input fra en bred kreds af interessenter til den vejledning, de vil udarbejde i år. I forbindelse med direktivets vedtagelse blev det meldt ud, at vejledningen kan forventes senest i december 2016. 

FSR - danske revisorer ser frem til at se nærmere på høringsdokumentet og byde ind foreningens kommentarer. Såfremt I har kommentarer til oplægget, som I gerne ser, at vi tager stilling til, er I velkomne til at dele dem med os.

Der er frist for høringssvar den 15. april, 2016, og alle svar skal afgives via et elektronisk skema. Læs mere her.

Danmark har allerede implementeret direktivet i den danske årsregnskabslov. Læs mere om lovkravene i en dansk sammenhæng her.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere