Fødevarebranchen

Klima, miljø og energi

Q8 lancerer plantebaseret fastfood på over 100 tankstationer

Salget af plantebaserede fødevarer stiger og stiger. Q8 mærker appetitten efter flere grønne måltider og lancerer nu et 100 procent plantebaseret alternativ til de populære nuggets og pølsehorn.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Fem virksomheder viser vejen til en klimavenlig fødevareindustri

Et fælles mål om at gå i en grønnere retning, har fået fem danske fødevarevirksomheder til at samarbejde om at nedbringe brugen af fossile brændsler. Det giver besparelser både økonomisk og i CO2-regnskabet.

0 kommentarer

Samfund

Ny dyrevelfærdsrapport: Danish Crown rykkes op i det næsthøjeste niveau

Business Benchmark for Farm Animal Welfare (BBFAW), som er den førende globale målestok for politisk engagement, ydeevne og åbenhed om dyrevelfærd i fødevarevirksomheder, har lanceret sin ottende årsrapport i dag, og den indeholder gode nyheder for Danish Crown.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Madspildsbutikken Wefood åbner i Aarhus den 29. maj

Om få uger kan du handle overskudsvarer i Wefood og samtidig støtte mennesker i nød. Madspildsbutikken, som Folkekirkens Nødhjælp står bag, slår dørene op med masser af varer til nedsatte priser tirsdag den 29. maj. på Vesterbro Torv 1A midt i Aarhus.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere