Fødevarestandarder sætter rammen og sikrer fælles retningslinjer | Bureau Veritas temadag om Food Waste & Loss

Mød Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, når hun vil gøre os klogere på udviklingen af ny ISO-standard om Food Waste & Loss samt de nye krav i FSSC 22000 version 6.

Der smides enorme mængder mad ud hver dag i Danmark og resten af verden. Det er alle vist enige om. Men er der konsensus i forhold til, hvordan madspild, fødevaretab og fødevarespild defineres og dermed beregnes? Forestil dig en hverdag uden standarder - hvor du ikke kan være sikker på, at IT-udstyret passer til USB-stikket i din PC. Standarder sikrer et fælles sprog, en fælles definition og en fælles referenceramme. Uden er der risiko for at virksomheder, organisationer og andre aktører ikke bevæger sig i den samme retning og at vejen mod reduktion af madspild og -tab bliver unødig lang.

Den 10. november kan du høre Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, fortælle om udviklingen af ny ISO-standard om Food Waste & Loss samt de nye krav i FSSC 22000 version 6.

Som deltager på temadagen får du mulighed for at opleve en dag fyldt med inspiration og vigtige indsigter inden for Food Waste and Loss, og dagens program kan du se her:

09.00-09.30 - Ankomst, croissant + kaffe/the og registrering
09.30-09.35 - Velkommen ved Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
09.35-10.35 - Sammen mod madspild - Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad
10.35-10.50 - Pause
10.50-11.45 - Fødevarestandarder sætter rammen og sikrer fælles retningslinjer - Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
11.45-12.30 - Frokost
12.30-13.15 - Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild involverer både engros, detail og foodservice - Karin Frøidt, Koncernkvalitetschef, Dagrofa
13.15-14.00 - Reduktion af madspild hos Arla Foods - Line Aagaard, Bæredygtighedsansvarlig, Arla
14.00-14.20 - Pause med kaffe og kage
14.20-15.05 - Lad os være ærlige omkring madspild - Michelle Rahbek, Bæredygtigheds og Udviklingskonsulent, Jespers Torvekøkken
15.05 - Opsummering og tak for i dag

Tilmeld dig temadagen her...

05.03.2025Bureau Veritas

Sponseret

Risk Management

05.03.2025Bureau Veritas

Sponseret

OHSMS ISO 45001:2018 Lead auditor arbejdsmiljø (CQI IRCA-certificeret)

04.03.2025Bureau Veritas

Sponseret

QMS ISO 9001:2015 Lead Auditor Kvalitet

03.03.2025Bureau Veritas

Sponseret

Introduktion til ISO 20001: Minimering af Food Waste & Loss

01.03.2025Bureau Veritas

Sponseret

ISO 45001 Inspirationsseminar

25.02.2025Bureau Veritas

Sponseret

ISO 14001 Inspirationsseminar