15.04.2019  |  Klima, miljø og energi

Giv 20 kroner, så planter vi ét træ for klimaet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vær med, når hele Danmark planter træer og gør mere for vores fælles klima. Hvor mange træer vil jeres virksomhed donere til klimaet for at sikre vores fælles fremtid?

Klimaet er udfordret
Klimaudfordringer fylder mere og mere hos danskerne, og vi forsøger allerede at leve mere klimavenligt ved at sortere affald, vi skifter til lavenergi-pærer, mindske kød­forbruget og rejse mere miljøven­ligt.
Mange virksomheder tager også deres ansvar alvorligt og gør meget for at mindske deres klimaaftryk, men det er svært at vide, hvordan man griber hele klimaspørgsmålet an og det virker svært at gøre det alene.

Skov er en del af løsningen
Ifølge FN’s Klimapanel er det at plante flere træer og bevare mere gammel skov et vigtigt bidrag til at bekæmpe klodens CO2-aftryk, da træerne hjælper os med at opsamle den CO2, som truer vores planet.

Derfor er TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening gået sammen om landets første store indsamlingsshow til fordel for klimaet ’Danmark planter træer’. Og det gør vi Kristi Himmelfartsdag den 30. maj kl. 20 på TV 2.

Målet er at plante én million træer sammen med danskere og virksomheder og skabe nye Folkeskove i hele landet til gavn for klimaet.

Giv 20 kroner, så planter vi ét træ – og sammen skaber vi fremtidens skove for klimaet.

Vælger I f.eks. at støtte med 10.000 kr., planter vi 500 træer. Og som tak viser vi jeres firmanavn og støttebeløb under det store indsamlingsshow på TV 2 torsdag den 30. maj 2019.

Hvor mange træer vil jeres virksomhed donere til klimaet for at sikre vores fælles fremtid?

’Danmark planter træer’ giver mulighed for at handle og være med til at gøre noget godt for klimaet.

Støt NU - Klik her

Læs mere om mulighederne som virksomhed i vedhæftede PDF.
Læs mere på www.danmarkplantertræer.dk

------------------------------------------------------------------------------------------------------

’Danmark planter træer’ samarbej­der med Growing Trees Network Foundation, der har stor erfaring i at etablere nye skove. De nye træer vil få mulighed for at vokse sig store og stærke. På den måde er din støtte med til at sikre mere skov i Danmark, der kan opsu­ge og tilbageholde CO2 fra atmo­sfæren. Og på sigt kan de nye skove blive værdifulde levesteder for dyr og planter.

Mere fra Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening

www.dn.dk

  • dn@dn.dk
  • 39 17 40 00
  • Masnedøgade 20, 2100 København Ø

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største grønne organisation. Vores mål er at Danmark bliver et bæredygtigt samfund med et smukt og varieret landskab, en rig og mangfoldig natur og et sundt og rent miljø.Vi er en demokratisk medlemsorganisation med 130.000 støttemedlemmer, 1.500 frivillige og 60 ansatte. Foreningen er uafhængig og privat, og modtager ikke økonomisk støtte fra det o…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere