16.12.2021  |  Klima, miljø og energi

Grøn energi er fremtiden

Indhold fra partner Hvad er dette?

PMI bidrager til den klimaneutrale dagsorden og har iværksat en række grønne initiativer.

I Philip Morris International har vi iværksat en række initiativer internt i vores virksomhed for, at vi kan bidrage til den klimaneutrale dagsorden, som finder sted globalt og i Danmark.

På vores fabrikker vil vi fortsætte med at implementere initiativer til energieffektivitet, energibesparelser, øge andelen af vedvarende energi og skifte til grøn elektricitet. Alt det vil være med til at bidrage til den klimaneutrale dagsorden.

Desuden har vi med udgangspunkt i de store fremskridt, som vi har opnået i de sidste mange år, udforsket naturlige klimaløsninger. Ligeledes samarbejder vi med vores kontraktansatte landmænd om aktiv forvaltning og genopretning af jordbunden. Ligeledes har vi iværksat dyrkning af flere træer, som naturligt vil fjerne CO2 fra atmosfæren.

Vores gode initiativer har skabt gode resultater. På tværs af vores værdikæde har vi reduceret med 18% CO2e-emissioner i 2020 sammenlignet med 2019. Desuden kommer 78% af elektriciteten, som er købt og produceret i PMI-fabrikker, fra vedvarende kilder.

Philip Morris International ønsker fortsat at være på forkant med den klimaneutrale dagsorden. Vi mener, at investeringer og dristige strategier vil være nøglen til at reducere vores samlede virksomheds klimaaftryk. Derfor oplever vi det som værende positivt, at politikkerne i Danmark er ambitiøse, når det omhandler grøn energi, ligesom vi selv er. Trods det politiske initiativ, er det dog vigtigt at alle virksomheder arbejder målrettet mod en mere bæredygtig produktion, så vi i fællesskab kan løse vores klodes udfordring.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere