17.03.2014  |  Kommunikation

Gratis, hyggeligt og nyttigt personalearrangement i naturen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lav en sjov og lærerig dag for medarbejderne og deres familier eller for virksomhedens naboer og samarbejdspartnere og vis, at I tager ansvar for naturen og miljøet.

Danmark har en kedelig Europa-rekord, nemlig som det land, der producerer mest affald pr. person om året. Og en del af det affald ender desværre også i naturen, i grøftekanter, ved kysterne og i byernes grønne områder. Det forurener miljøet og ødelægger vores naturoplevelser.

Danmarks Naturfredningsforenings Affaldsindsamling
Hvert forår deltager omkring 100.000 børn og voksne fra hele landet i Danmarks Naturfredningsforenings Affaldsindsamling. Det er en hyggelig og lærerig måde at give naturen en hånd på. Deltagerne er med til at fjerne mange tons affald, og samtidig lærer de en masse om affald, genbrug, sortering, kredsløb, ressourcer og naturen.  Og takket være den store fælles indsats får vi en renere og smukkere natur. Indsamlingen har hvert år stor landsdækkende mediedækning, både i TV, radio og aviser.

Lav virksomhedens egen indsamling
Som virksomhed kan I også deltage og lave et sjovt og anderledes personalearrangement, hvor I samler affald i jeres område. Invitér eventuelt medarbejdere og deres familier til at tage madkurven og kaffen med, eller I kan invitere samarbejdspartnere eller beboere fra jeres nærområde, og slutte af med kaffe og kage på jeres virksomhed – kun fantasien sætter grænser.

Sådan gør I
Gå ind på www.dn.dk/affald. Når I har tilmeldt jer, sender vi en gratis deltagerpakke svarende til antal deltagere med bl.a. vejledning og affaldssække, som I kan bruge på dagen.

Sidste frist for tilmelding er den 15. april 2014.

Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening.
Tid og sted: Søndag den 27. april 2014. I bestemmer selv tidspunkt og sted.
Pris: Gratis
Tilmelding og info: www.dn.dk/affald
Spørgsmål: Kontakt Lone Gudiksen Møller på lgm@dn.dk

Mere fra Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening

www.dn.dk

  • dn@dn.dk
  • 39 17 40 00
  • Masnedøgade 20, 2100 København Ø

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største grønne organisation. Vores mål er at Danmark bliver et bæredygtigt samfund med et smukt og varieret landskab, en rig og mangfoldig natur og et sundt og rent miljø.Vi er en demokratisk medlemsorganisation med 130.000 støttemedlemmer, 1.500 frivillige og 60 ansatte. Foreningen er uafhængig og privat, og modtager ikke økonomisk støtte fra det o…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere