20.04.2015  |  Strategi & ledelse

Gratis masterclass "CSR for begyndere" (Aarhus)

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til alle virksomheder som gerne vil i gang med arbejdet med CSR. GRATIS masterclass i Aarhus 5. maj 2015 kl. 13-16.

  

Enkelt og praktisk!

Bliv klog på hvordan din virksomhed kan udnytte det store fokus på CSR, socialt ansvar og bæredygtighed! Bliv inspireret af gode cases, få en hurtig gennemgang af teorien bag CSR, og mød andre virksomheder, som kan inspirere dig. Uanset hvilken branche du kommer fra.

Udgangspunkt i din egen virksomhed

Vi vil fx gennemgå emner som energioptimering, miljø, klima, arbejdsforhold, leverandørstyring, antikorruption, menneskerettigheder og ressourceoptimering. Alt sammen for at se muligheden for at spare på dine omkostninger, minimere dine risici og øge din omsætning.

Se også: Kursusrække “CSR for begyndere”

Du vil på dagen også blive inviteret til en kursusrække ”CSR for begyndere”, som starter 13. maj 2015 og slutter i december 2015. Kurserne foregår samme sted. Du kan finde mere information her.

Skynd dig at skrive dig op til en af de 12 pladser!

Praktisk info

Tid: tirsdag den 5. maj 2015 kl. 13-16
Sted: Agro Food Park, Skejby, 8200 Aarhus N
Pris: DKK 0 (no-show gebyr på DKK 500+moms)

Tilmelding

Tilmeld dig nu, og få en hurtig og dækkende rundvisning i CSR og bæredygtighed. Vi lover at det vil blive meget praktisk orienteret, så du nemt kan se, hvad der er interessant at arbejde med i din egen virksomhed.

TILMELD DIG HER!

 
Masterclassen arrangeres af:

Mere fra Sustainor ApS

Sustainor ApS

https://sustainor.eu/da

Praktisk rådgivning til virksomheder der vil arbejde struktureret med CSR og bæredygtighed. Vi har sat strøm til vores CSR implementeringsproces, så det er blevet meget nemmere og billigere at være kunde hos os: Se mere her: https://www.dk-so.sustainor.eu/page-1 Nøgleord: CSR, ÅRL §99a+99b, UK Modern Slavery Act, leverand…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere