06.02.2023  |  Klima, miljø og energi

Vi søger 10 testvirksomheder, som gratis vil prøve Sustainor Backbone det næste år.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sustainor Backbone er et brugervenligt IT-system, som giver din virksomhed mulighed for selv at kunne indsamle og rapportere dine data på bæredygtighed (som snart bliver et krav, når EU’s direktiver træder i kraft fra 2024.)

Målet med Sustainor Backbone er at gøre det let for alle virksomheder, som ikke har et stort kendskab til, hvordan de skal rapportere om bæredygtighed, til selv at kunne indsamle relevante tal.

Inden vi lancerer søger vi 10 virksomheder, som vil testprøve systemet – naturligvis uden beregning. Er det dig? Hvis ja, så send mig gerne en mail til dennis@sustainor.eu med din virksomheds navn og størrelse.

Læs mere om Sustainor Backbone her: https://lnkd.in/e7tPcqmY

Mere fra Sustainor ApS

Sustainor ApS

https://sustainor.eu/da

Praktisk rådgivning til virksomheder der vil arbejde struktureret med CSR og bæredygtighed. Vi har sat strøm til vores CSR implementeringsproces, så det er blevet meget nemmere og billigere at være kunde hos os. Nøgleord: CSR, ÅRL §99a+99b, UK Modern Slavery Act, leverandørstyring, Code of Conduct, CSR strategi, analyser, poli…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere