CSR rapportering

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Bæredygtighedsrapport 2021: Samfundsansvar - Diakonissestiftelsens aftryk på mennesker og miljø

Mindre CO2-aftryk og bedre fastholdelse af medarbejdere er blandt de positive resultater i Diakonissestiftelsens ny bæredygtighedsrapport for 2021. Derudover arbejder vi dagligt med at give mennesker overskud til at tage ansvar for vores fælles samfund.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: Årsrapport: Se Elis’ 2021-resultater for miljø, mennesker og økonomi

Nu har Elis Danmark (tidl. Berendsen) offentliggjort årsrapporten for 2021. Den viser, at mere end 92 % af Elis’ omsætning sidste år var bundet op på cirkularitet, og at Elis fik taget store skridt på virksomhedens bæredygtige rejse.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Kundebehov sætter strategisk retning for bæredygtighed

Bæredygtighed har indtaget en central plads i forretningsstrategien hos Lemvigh-Müller, hvis tiltag på området i høj grad er styret af kundernes behov. Det fremgår af virksomhedens CSR-rapport 2021.

Indhold fra partner

Kommunikation

Voksende tillid til virksomheders kommunikation om samfundsansvar

International undersøgelse viser en markant stigning i tillidsniveauet til virksomhederne fra forbrugerne. Det laveste niveau findes dog i flere europæiske lande.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere