02.06.2020  |  Strategi & ledelse

Top 100 Rating af CSR Rapporter 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny i toppen på Økonomisk Ugebrevs årlige Rating af Top 100 CSR-rapportering er SAS, der i en tumultarisk krisetid får lidt at glæde sig over. Se top 100 listen over Danmarks bedste til CSR rapportering.

Ny i toppen på Økonomisk Ugebrevs årlige Rating af Top 100 CSR-rapportering er SAS, der i en tumultarisk krisetid får lidt at glæde sig over. Danmarks bedste selskaber til CSR-rapporteringer findes i år således blandt Lundbeck, Carlsberg, ISS, Novozymes og SAS.

Blandt de næstbedste bemærkes især Topdanmark og D/S Norden, som begge viser solid fremgang. I denne gruppe finder man også de to store banker, TDC, Ørsted, DSV, Chr. Hansen, FLSmidth og Rockwool.

Tidligere topperformere som Novo Nordisk og Mærsk finder man i gruppen med de tredjebedste sammen med Sydbank, Coloplast, Nilfisk og Vestas Wind Systems. Andelen af selskaber med CSR Komitéer udgør i år 37,8% mod 29,2% sidste år – altså en ganske pæn stigning.

Selskaber, der forsyner rapporten med uafhængig revisorerklæring, er steget fra 19,8% til 21,4%, mens selskaber, der inddrager Verdensmålene, er steget fra 55,2% til 65,3%. Økonomisk Ugebrevs årlige Top 100 Rating af CSR-Rapportering er den mest omfattende vurdering af danske børsnoterede selskabers CSR rapportering. Ratingen er foretaget siden 2014.

Læs alle analyser og se Top 100 listen her

Mere fra Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar

Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar

https://ugebrev.dk/samfundsansvar/

Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar – om ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar er et erhvervsmedie, der skarpt fokuserer på erhvervslivets og investorernes samfundsansvar. Portalen har fokus på ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab gennem professionel journalistik, databaserede analyser og ratings.  Hertil komm…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere