07.05.2021  |  Kommunikation

Har I lavet årets bedste bæredygtighedsrapport?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er nu muligt at indstille bæredygtighedsrapporter og komme med på listen over store virksomheder, der er med i konkurrencen om CSR Prisen 2021. Deadline for indstillinger er d. 2. juni.

FSR - danske revisorers CSR Pris 2021 nominerer og priser de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store børsnoterede og unoterede virksomheder.

Igen i år har alle store virksomheder med flere end 250 medarbejdere mulighed for at indstille deres seneste rapport til CSR Prisen 2021 – deadline for indstillingen er d. 2. juni.

Vi har allerede udvalgt 50 store virksomheder og ønsker at udvide listen med virksomheder, der ønsker at indstille deres rapport og være med i konkurrencen.

lanceringssiden for CSR Prisen 2021 og i vores publikation kan I se detaljerne om CSR Prisen 2021, årets kriterier og dommerpanel, hvordan man indstiller sin rapport mv., samt listen med de 50 virksomheder, der allerede er udvalgt.

CSR Prisen bliver uddelt d. 26 oktober, 2021 på Børsen i forbindelse med årskonferencen #CSRdag 2021. 

Mød sidste års vindere
Læs mere om sidste års vindere og se video fra den festlige uddeling på Børsen.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere