02.02.2021  |  Klima, miljø og energi

Her er de mest kontroversielle sektorer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mangel på ESG-data og dårlig kvalitet i information, som ofte rapporteres udelukkende af virksomhederne selv, gør, at investorer og kapitalforvaltere ofte må tilføje yderligere ressourcekrævende undersøgelser til ESG-ratingbureauerne opgørelser.

Kontroversielle virksomheder: Det er relativt kendt blandt investorer og kapitalforvaltere, at ESG-ratings ikke viser et tilstrækkeligt billede af en virksomheds bæredygtige fodaftryk og slet ikke optegner etisk kritisable ledelsesbeslutninger.

Mangel på ESG-data og dårlig kvalitet i information, som ofte rapporteres udelukkende af virksomhederne selv, gør, at investorer og kapitalforvaltere ofte må tilføje yderligere ressourcekrævende undersøgelser til ESG-ratingbureauerne opgørelser.

Dette er især kritisk for en række kritiske forretningsetiske spørgsmål, hvor ESG-vurderingsbureauernes metoder slet ikke fanger kontroversielle handlinger eller umoralske hændelser i virksomheder, de investerer i.

Xklude.com tilbyder et sådant supplement til ESG-vurderinger ved at fokusere på kontroversielle temaer, der uanset kvaliteten af ​​virksomhedsdata og ESG-rapporter ofte over tid forbliver åbne etiske minefelter.

Verdens mest kontroversielle virksomheder findes således blandt de største banker og de store olieselskaber. Karakteristika er, at flere af de største børsnoterede virksomheder i disse sektorer er forbundet til mange kontroversielle temaer og etiske dilemmaer.

For eksempel er BANK OF AMERICA CORPORATION (XNYS: BAC) sat i forbindelse med syv kontroversielle temaer – herunder “Finansiering af fossile brændsler og dets livscyklus”, “Hvidvaskning i industriel skala”, Finansiel støtte til Trump-administrationen “, ”Stort brug af offshore-skattely-lande “og er blandt de” 100 mest bødestraffede selskaber” i USA.

Samlet set er BANK OF AMERICA lige nu det mest kontroversielle selskab på Xklude´ kontroversielle rating – efterfulgt af et par andre globale banker.

Kontroversielle spørgsmål identificeret af Xklude.com dækker en bred vifte af temaer, der kan ses som etiske kontroversielle af forskellige årsager. Alle kontroversielle temaer er i databasen er identificeret på grundig research med baggrund i troværdige kilder.

Xklude.com tilbyder en gratis FREEMIUM adgang til data om kontrolversielle virksomheder 

Læs hele analyse her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere