14.10.2021  |  Strategi & ledelse

High performance dagen 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fra nysgerrighed og holdning til handling

High Performance Dagen 2021 byder på highlights fra en ny og banebrydende uddannelse – Inclusive Leadership, der er skabt i tæt samarbejde mellem High Performance Institute og CBS Executive Fonden. Mød forskere og ledere fra kunsten, sporten og erhvervslivet og få indblik i, hvad der skal til for at udfolde det menneskelige og forretningsmæssige potentiale i en mangfoldig organisation.

Velkommen til High Performance Dagen 2021.

Diversitet og inklusion handler om, hvad vi vil med vores samfund.

Diversitet hænger tæt sammen med inklusion. Diversitet bringer forskellighederne sammen i teams, virksomheder og organisationer. Inkluderende ledelse er den praksis, der får mangfoldigheden i spil. Formålet med uddannelsen Inclusive Leadership er at sikre, at hvert enkelt menneske oplever sig værdsat, tryg, anerkendt og respekteret for sine unikke evner og sit særlige potentiale, og at det er afsættet for at få alle kompetencer i spil og dermed skabe store præstationer og høj værdi for organisationen.

Diversitet handler om hvem, mens inklusion handler om hvordan. På Inclusive Leadership-uddannelsen får du teoretisk brugbar viden og praktiske erfaringer og cases med, så du selv kan gå hjem og gøre det, der skal til. Det er på tide, vi kommer videre. Og det er virksomhederne, der skal gå forrest. Nu er tiden kommet til, at nysgerrighed og holdning udskiftes med handling.
Vi ses

Tilmeld dig her

Mere fra CBS Executive Fonden

CBS Executive Fonden

cbs-executive.dk

CBS Executive Fonden har mere end 20 års erfaring i at udvikle videnbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb med branchespecifikt fokus for både offentlige og private organisationer CBS Executive Fonden er en erhvervsdrivende fond, som blev skabt af Copenhagen Business School i 1991. CBS Executive Fonden tager sig af at udvikle og afholde korte executive uddanne…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere