17.03.2016  |  Kommunikation

H&M og M.I.A. sammen i den gode genbrugssags tjeneste

Tøjgiganten og sangerinden vil med nyt samarbejde markere verdens første World Recycle Week.

Inden længe løber verdens første World Recycle Week (W.R.W.) af staben – nærmere bestemt fra den 18. til 24. april. Ugen er et nyt initiativ, der har til formål at nå globalt ud med inspiration og information, der i sidste ende skal få flere forbrugere til at engagere sig i kampen for genbrug.

Læs også: Bæredygtige tæpper kan skilles ad og genbruges

World Recycle Week

- Målet med ugen er at indsamle 1.000 ton brugt tøj.

- Tøjet kan være fra alle brands og i hvilken som helst stand.

- Brugte/gamle boligtekstiler kan også afleveres.

- Tøj og boligtekstiler kan afleveres i alle H&M-butikker.

- H&M giver dobbelt op på rabatvouchers hele ugen.

Kilde: H&M

I den forbindelse samarbejder H&M med sangerinden M.I.A. for at skabe opmærksomhed på ugen og den grønne sag. M.I.A. har blandt andet lavet en musikvideo til formålet, der bliver lanceret på H&M’s hjemmeside den 11. april.

1000 ton brugt tøj, tak
H&M skruer op for virksomhedens eksisterende og vedvarende kampagne ’H&M Garment Collecting’, der inviterer kunder til at aflevere gammelt tøj og boligtekstiler i bytte for rabatkuponer. Målet for W.R.W. er at nå op på hele 1000 ton brugt tøj – og det er vel at mærke tøj i alle typer stand og fra alle mærker.  

Hos netværksorganisationen Danish Fashion Institute glæder man sig over H&M’s tiltag:

“Det handler både om at udnytte eksisterende indsamlingskanaler, såsom H&M-butikker, containere fra velgørenhedsorganisationer såsom UFF og Røde Kors. Men også at tænke nye kanaler og tiltag som har H&M har gjort det med World Recycle Week, og som Danish Fashion Institute har gjort det, med det store byttemarked Fashion Exchange”, siger udviklingschef Jonas Eder-Hansen til Fashion Forum.

-CHM

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere