Bæredygtig mode

Klima, miljø og energi

Nyt svensk produktionsanlæg skal imødekomme den stigende efterspørgsel på bæredygtige tekstiler

Målet med anlægget er at gøre bæredygtige tekstilfibre, i et attraktivt prisniveau, tilgængelige for alle.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Zalando ser massiv fremgang i mere bæredygtige varer

En anelse uventet var der primært positive nyheder på agendaen, da Zalando d. 8. oktober afholdt et virtuelt pressemøde for at markere årsdagen for bæredygtighedsstrategien do.MORE. Omdrejningspunktet var Covid-19, og hvordan pandemien har påvirket året, der er gået.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Covid-19 har rusket op i branchens strategiske selvforståelse

Covid-19 har ikke kun været negativ for de danske mode- og tekstilvirksomheder. Den har nemlig givet et kærkomment frirum til at stoppe op og reflektere. Det har givet anledning til nogle interessante overvejelser om værdier og strategiske beslutninger, som en professor og forsker ved Aalborg Universitet folder ud i et igangværende studie. DM&T giver dig her de foreløbige konklusioner.

Indhold fra partner

Samfund

Hospitalsdyner og vaskesække får ny værdi i samarbejde mellem Veras og DFD

Ny og bæredygtig kollektion er et resultatet af et samarbejde mellem DFD og genbrugskonceptet Veras. ”The V-cycle Collection” er syet udelukkende af kasserede tekstiler og produceret lokalt i Danmark. Kollektionen lanceres d. 23. januar 2020.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere