01.12.2015  |  Samfund

Hotel certificeret for samfundsansvar

Hotel Crowne Plaza i København har fået fornyet sine certificeringer inden for socialt samfundsansvar og miljøledelse. Det handler både om bæredygtighed og god forretning.

DS 49001 og ISO 14001; sådan lyder de officielle betegnelser på de to certificeringer, Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad ved København netop har fået fornyet. Certificeringerne drejer sig om socialt samfundsansvar og miljøledelse, og for hotellet er de et godt bevis på, at det at tage ansvar for sine omgivelser og handle bæredygtigt godt kan kombineres med god forretning.

Læs også: Crowne Plaza er nomineret til bæredygtighedspris

"Det er min ambition, at vi gør tingene rigtigt og bidrager til en bæredygtig verden uden at gå på kompromis med kvalitet og en bæredygtig bundlinje. Certificeringen af Crowne Plaza Copenhagen Towers giver os et konkret værktøj, som sikrer, at vi arbejder med CSR på en systematisk og troværdig måde", siger koncerndirektør Allan Agerholm i en pressemeddelelse, og fortsætter:

"Det lever op til vores målsætning om at være en ansvarlig virksomhed, hvor vores kunder får tryghed i deres valg af både møder, konferencer og hotelophold både på det miljømæssige, etiske og arbejdsmiljømæssige område."

Som en del af sit sociale ansvar arbejder Crowne Plaza også aktivt med inklusion og videreuddannelse af sine medarbejdere, der har en bred kulturel profil, og indsatsen har givet udslag i trivselsundersøgelsen blandt de ansatte, hvor hotellet igen i år var at finde blandt Danmarks bedste arbejdspladser i den netop afsluttede Great Place to Work-undersøgelse.

Læs også: Singapore huser grønt hotel

Derudover arbejder Crowne Plaza også med bæredygtige indkøb i sin forsyningskæde, eksempelvis via den kaffe, som serveres på hotellet, der støtter Sumatras kaffebønder og bidrager til at bevare de truede orangutanger på den indonesiske ø.

Fornylig blev Crowne Plaza også blevet nomineret til den internationale Energy Globe Award, der bliver uddelt i januar 2016.

-AK

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere