20.04.2020  |  Supply chain

Hvem producerer ALDI’s tekstiler og sko? Liste over leverandører skal sikre gennemsigtighed til kunderne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gennemsigtighed i leverandørkæden har længe spillet en vigtig rolle i ALDI’s arbejde med at sikre socialt ansvarlige vilkår og høje miljøstandarder. Siden marts 2017 har ALDI Nord udarbejdet oversigter over produktionssteder for sko og tekstiler, som skal sikre et overblik over sortimentet af tekstiler og sko i ALDI’s mange butikker. Listen for 2020 er nu klar og skal sikre større gennemsigtighed for kunderne.

”Transparens er et vigtigt redskab i arbejdet med ansvarlighed. Derfor er det vigtigt, at vores kunder har en god indsigt i vores leverandørkæde. At vi nu igen udkommer med en opdateret liste over vores leverandører betyder, at vi endnu er med til at sikre tryghed og gennemsigtighed omkring vores sortiment af tekstiler og sko til vores kunder, ” fortæller CSR Chef, Katrine Milman.

Skærpet leverandørkrav

Listen indeholder navne, adresser og antal medarbejdere på produktionsstederne og er tilgængelig på ALDI’s hjemmeside.

”Vi tager vores leverandøransvar ganske alvorligt. Vi tager udgangspunkt i amfori BSCI's (Better Social Compliance Initiave) adfærdskodeks og kontrollerer via audits om vores leverandører lever op til vores krav og forventninger, ” fortæller CSR Chef, Katrine Milman.  

ALDI tager endvidere miljøansvaret alvorligt. Produktionen af tøj og sko trækker hårdt på verdens miljøressourcer, og oftest bruges der mange kemikalier, der er skadelige for både mennesker og miljøet.

”Vi arbejder sammen med Greenpeace, og derfor har vi ALDI Detox Commitment, som er en kampagne for minimering af skadelige kemikalier i produktionen af tøj og sko. Så ja - arbejdet med at formidle netop de informationer til vores kunder stopper ikke her, ” fortæller CSR Chef, Katrine Milman.

Liste findes her: https://www.aldi.dk/ansvarlighed1/ansvarlig-leverandoerkaede/transparens-og-sporbarhed.html

Mere fra ALDI Danmark

ALDI Danmark

https://www.aldi.dk

  • cr@aldi.dk
  • 88803500
  • Herstedeøstervej 27-29, 2620 Albertslund, Danmark

ALDI Nord er en af Europas største discountkæder med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland.ALDI har en stærk holdning til kvalitet og vi er bevidste omkring vores ansvar i forhold til leverandørkæden og ressourcer. Vi stiller derfor strenge krav til vores leverandører i forhold til dyrevelfærd og produktion af råvarer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere