07.10.2018  |  Strategi & ledelse

Hvilken sikkerhed følger med revisors erklæring på CSR-rapporten?

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSR – danske revisorer har udarbejdet et faktaark, der giver et overblik over hvilken grad af sikkerhed, som følger med, når revisor afgiver en erklæring på CSR- eller ESG-informationer.

Revisor kan afgive en række forskellige erklæringer inden for Corporate Social Responsibility (CSR), herunder Environment, Social og Governance (ESG). FSR – danske revisorer har udarbejdet et faktaark, der sætter fokus på forskellene i revisors erklæringer om CSR- og ESG-information.

Formand for CSR-udvalget Birgitte Mogensen udtaler: ”En revisorerklæring er ikke en entydig vare, så det er vigtigt at vælge den rigtige fra hylden. Der er flere forskellige erklæringer at vælge imellem, men dette ark giver et overblik over forskellene, og hvad du som køber af en revisorerklæring kan vælge imellem, når jeres CSR-rapportering skal kontrolleres af din revisor”.

Som revisor kan arket eksempelvis bruges, når du taler med din kunde, til at forklare centrale forskelle i revisors erklæringer.

Hent faktaarket her

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere