10.09.2019  |  Klima, miljø og energi

I kom, vi leverede, vi er glade

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så oprandt dagen, som vi har glædet os meget til hele sommeren, nemlig den 9. september 2019 og tredje udgave af Responsible Hospitality Day.

En eftermiddag med nytænkning, idéudveksling og fokus på de udfordringer og selvfølgelig også muligheder som hospitalitybranchen skal forholde sig til.

Responsible Hospitality Day 2019 blev denne gang til i samarbejde med en overordentlig kompetent partner, Wonderful Copenhagen, som selv har leveret et vigtigt og godt bud på en bæredygtig turismestrategi for Storkøbenhavn frem til 2030.

Dette års udgave af Responsible Hospitality Day havde undertitlen “Den bæredygtige gæsteoplevelse” og alle sejl var sat til. Ambitionerne var skyhøje, hvilket programmet også vidnede om med meget relevante indlæg fra både ind- og udland og egne rækker.

Konferencen blev skudt i gang af Verner Kristiansen, dagens veloplagte facilitator, som bandt det hele sammen på skarpeste vis og sørgede for, at oplægsholderne holdt snuden i sporet.

Den røde tråd var, hvordan man skaber den bæredygtige gæsteoplevelse uden at gå på kompromis med kvalitet, helhedsoplevelser og sidst og ikke mindst: Gæstens forventninger. Der var gode input, vigtige pointer og stof til eftertanke, hands-on labs tilsammen masser af inspiration. Alt sammen bidrag til, hvordan bæredygtighed kan have en direkte positiv indvirkning på gæsteoplevelsen.

Giver det så mening at afholde Responsible Hospitality Day på et af nationens fremmeste, grønneste hoteller? Det kan vi godt svare ja til, og dagen var faktisk walk the talk i rendyrket form.

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers er bæredygtig fra kælder til tagkonstruktion og helt bogstaveligt ned til anvendelse af gæsternes eventuelle madrester på tallerknerne. Bæredygtighed er i det hele taget dybt forankret i BC Hospitality Groups DNA, drivkraften i forretningen og med en eviggyldig ambition om at være den førende virksomhed indenfor hospitalitybranchen i Danmark.  

Deltagerantallet overgik alle forventninger for 240 interesserede, nysgerrige og spørgelystne deltagere fra branchen, og rundt om, havde fundet vej til Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers en mandag eftermiddag i september.

Sidste år deltog 90, mere end dobbelt op denne gang, så vi tænker allerede på Responsible Hospitality Day 2020.

Filer

Mere fra BC Hospitality Group

BC Hospitality Group

http://www.bchospitalitygroup.dk/

Hos BC Hospitality Group tager vi udgangspunkt i begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi – udover at levere den bedste service til vore gæster og kunder - tager ansvar for forretningens påvirkning på samfundet, miljøet og omgivelserne. Vi har en 360° holistisk tilgang til bæredygtighed, som tager afsæt i FN’s verdensmål og en ambition om, at være pionér på feltet i hos…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere