06.10.2021  |  Klima, miljø og energi

Invester 2,5 time og få viden og inspiration til kickstart af grøn omstilling i din virksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du og din virksomhed også der, hvor I rigtigt gerne vil skabe en bæredygtig og mere cirkulær forretningsmodel, men mangler viden? 2,5 time på Erhvervsakademi Aarhus d. 14. oktober kan meget vel være den kickstart, der får jer i gang.

I vil få indsigt i hvad bæredygtighed handler om og hvordan man igennem handlinger kan skabe ny viden og erfaring til at gå i gang med den bæredygtige omstilling.

Vi vil præsentere jer for grundlæggende begreber, metoder og modeller, der kan åbne for handlinger til mere bæredygtige organisationer og forretninger.

Erhvervsakademi Aarhus har etableret sig som det førende videns- og kompetencecenter i Østjylland, når det gælder kompetencegivende og praksisnær videreuddannelse indenfor bæredygtighed og grøn omstilling.

På dette arrangement møder du nogle af Erhvervsakademiets dygtige undervisere, som hver uge er med til at give deltidsstuderende nye indsigter og værktøjer, så de med det samme kan være med til at gøre en forskel i den grønne omstilling i netop deres organisation og værdikæde.

Underviserne har alle været med til at udvikle de fag og studieordningen, som andre erhvervsakademier landet over nu også bruger i deres undervisning indenfor bæredygtighed og ledelse.

Program

  • Introduktion til begrebet bæredygtighed og de 17 verdensmål
  • Gennemgang af forskellige grønne forretningsmodeller
  • Hvordan kan du som leder eller medarbejder være med til at fremme bæredygtighed i din organisation
  • En virksomhed fortæller hvordan de kom frem til beslutningen om at blive mere bæredygtig

Der vil være veksling mellem præsentation, refleksion og små cases

Vi runder af med lidt sandwich, netværk - og god mulighed for at komme i dialog med oplægsholderne.

Pris: Gratis

Tid: Torsdag d.14. oktober fra kl. 16.00-18.30  

Sted: Kantinen på Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J.

Tilmeldig: https://ealumne.eaaa.dk/event/kom-og-vaer-med-til-en-spaendende-og-laererig-eftermiddag-om-baeredygtighed/

Mere fra Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus

https://eaaa.dk

Erhvervsakademi Aarhus- et af landets største erhvervsakademierPå Erhvervsakademi Aarhus udvikler og gennemfører vi praksisnære videregående uddannelser. Vi er et af landets største erhvervsakademier med:5.000 fuldtidsstuderende5.000 deltidsstuderende400 ansatteErhvervsakademi Aarhus blev etableret 1. januar 2009.Erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelserVi tilbyder videregående uddannelse…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere