15.10.2020  |  Strategi & ledelse

Irma vil være førende på salget af plantebaserede produkter

Fremover vil Irmas kunder finde flere plantebaserede produkter i kølediskene samtidig med at kvaliteten på kød generelt vil stige.

Irma har valgt at udvide deres sortiment af plantebaserede produkter og kvalitetskød samtidig med at de udfaser de billigere kødprodukter. Målet er at sælge tre gange så meget plantebaseret som konkurrenterne i 2022.

Det skriver Berlingske. 

Kæden ser det som en langsigtet investering, der sandsynligvis ikke ville give afkast på den korte bane. Irmas administrerende direktør, Søren Steffensen ser strategien som fremtidsorienteret og er forberedt på de omkostninger omlægningen vil betyde i første omgang.

En anden grund til at man har valgt at satse på det plantebaserede er kundernes efterspørgsel. Irma har en veldefineret målgruppe, og man er meget bevidst om deres præferencer.

”75 procent af vores indtjening kommer fra to kundegrupper: madelskerne og idealisterne. Madelskerne er villige til at betale mere for mindre kød af høj kvalitet, og idealisterne er meget opmærksomme på dyrevelfærd, bæredygtighed og kødfri produkter,” siger Søren Steffensen

Læs også: Danskerne vil gerne spise mere klimavenligt

De plantebaserede produkter vil fremadrettet blive placeret sammen med andre produkter for at gøre det lettere for kunderne at vælge det plantebaserede alternativ.

- MT

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere