29.04.2019  |  Samfund

JYSK donerer 1.000 soveposer til hjemløse i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

21 væresteder og varmestuer i 15 forskellige byer over hele landet kan vinteren igennem dele nye soveposer ud til hjemløse borgere. Soveposer, som JYSK har doneret til Kirkens Korshærs brugere.

For tredje år i træk støtter JYSK op om Kirkens Korshærs arbejde for udsatte mennesker ved at donere varme fornødenheder til organisationens brugere. Udover en donation på 1.000 soveposer har JYSK ligeledes doneret liggeunderlag og håndklæder til Kirkens Korshærs væresteder og varmestuer. 

- Som en stor virksomhed har vi et ansvar for at hjælpe nogle af de mest udsatte grupper i samfundet, og derfor er vi glade for at kunne hjælpe i form af donation af soveposer, liggeunderlag og håndklæder. Vi er ikke i tvivl om, at vores samarbejde med Kirkens Korshær gør en forskel for mange hjemløse, som specielt om vinteren har det meget svært, siger Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director i JYSK.

Varme og taknemmelighed
Chef for Kirkens Korshær, Helle Christiansen, er meget taknemmelig for donationen, som bringer varme til dem, der behøver det mest. 

- Et af Kirkens Korshærs fokusområder er at hjælpe hjemløse mennesker med at få adgang til basale fornødenheder som mad, bad, husly og menneskeligt fællesskab. Dette er donationen fra JYSK med til at sikre. Donationen giver os mulighed for at give hjemløse deres egen varme sovepose, som de kan have med rundt for at holde varmen, og vi har også mulighed for at tilbyde dem en frisk sovepose, når de hviler sig eller overnatter i en natvarmestue. Det er vi meget taknemmelige for, siger Helle Christiansen.  

Mere fra Kirkens Korshær

Kirkens Korshær

www.kirkenskorshaer.dk

Kirkens Korshærs hjælper de mennesker, der i mange andre sammenhænge er blevet glemt, udstødt og opgivet.Kirkens Korshær er dermed en af de organisationer, der tager over, når det offentlige ikke magter opgaven. På trods af et relativt velfungerende velfærdssystem har der altid levet mennesker i stor nød. Det har ikke ændret sig i de 100 år, Kirkens Korshær har eksisteret og det ser ikke ud til at…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere