19.12.2018  |  Klima, miljø og energi

Kammeradvokaten støtter EventyrJul

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Kammeradvokaten mener vi, at alle fortjener de bedste rammer og vilkår - og ikke mindst en god jul. Derfor støtter vi EventyrJuls store arbejde med at skabe en bedre juleaften for udsatte børn og deres familier.

Hos Kammeradvokaten mener vi, at alle fortjener de bedste rammer og vilkår - og ikke mindst en god jul. Derfor støtter vi EventyrJuls store arbejde med at skabe en bedre juleaften for udsatte børn og deres familier.

Partnere og medarbejdere giver samlet donation

Støtten til EventyrJul består af en firmadonation fra Kammeradvokaten suppleret af en medarbejder-drevet MobilePay-indsamling. Beløbet rundede i alt 25.425 kr, som EventyrJul kan bruge til at sørge for julemad, juletræ, underholdning og julegaver til de 250 socialt udsatte børn og deres familier d. 24. december.

”I EventyrJul er vi meget beærede over, at Kammeradvokaten og jer som medarbejdere ønsker at støtte EventyrJul og vores arbejde med at give 250 socialt udsatte børn og deres familier en eventyrlig juleaften. Det kræver en masse ting at holde så stort et arrangement, og vi er så taknemmelige for, at nogle sponsorer donerer ting, og andre sponsorer som jer donerer penge. Det giver os mulighed for at købe de ting, der er behov for, så børnene oplever en traditionel juleaften med hvad der dertil følger af bl.a. mad, juletræ, julemand og selvfølgelig nogle fine gaver,” udtaler Camilla Thomsen, Projektleder i EventyrJul.

Om EventyrJul

Med børnene i centrum holder EventyrJul hvert år juleaften for 250 socialt udsatte børn og deres familier - med underholdning, julemad, julepynt, juletræ og julegaver til alle.  Siden 2009 har EventyrJuls mission været at give socialt udsatte børn og deres forældre en eventyrlig juleaften - en aften hvor hverdagen glemmes, og juleglæden tager over.  For julen er hjerternes fest, men desværre har mange danske børnefamilier ikke overskud til at holde den juleaften, som børnenes kammerater kan glæde sig til. Foreningen EventyrJul er en non‐profit organisation, der udelukkende drives af sponsorater, donationer og frivillige kræfter.  Læs mere på http://eventyrjul.dk/.

Giv et bidrag

Du kan også være med til at gøre en eventyrlig juleaften til virkelighed for udsatte børn og deres familier.

Donér et valgfrit beløb her.

Vi håber, at alle får en eventyrlig juleaften .

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere