Donationer

Klima, miljø og energi

Klima- og miljøorganisationer modtager nye donationer fra Nordnet

I en tid, hvor både klima og økonomi er under stærkt pres, er vi ekstra glade for at kunne sende penge til FødevareBanken, Plastic Change og Den Danske Naturfond, der modtager donationer fra The Re:turn Initiative. I år giver Nordnet nemlig, som du måske allerede har hørt, 0,10 svenske kroner for hver handel, der foretages på vores platform. For 3. kvartal er der 178.228 DKK på vej til organisationerne. Men hvad bruger de egentlig pengene til?

Indhold fra partner

Samfund

Få skattefradrag på op til 16.300 for donationer til velgørenhed

Vidste du, at private såvel som virksomheder får skattefradrag for op til 16.600 i 20202 og 17.000 i 2021? Hvis du oplyser dit CVR- eller CPR-nummer, sørger vi for resten Bliv klogere på fradrag for velgørenhed i miniartiklen hér.

Indhold fra partner

Samfund

Hjælpeorganisation jubler over ny donationsknap

Human Practice Foundation har allerede været med til at bygge 50 skoler i Nepal og Kenya. Og nu kan det blive til meget mere. På grund af en knap i en app.

Strategi & ledelse

Når naivitet ændrer en industri

Innocent er blevet kaldt naive mange gange, fordi de har fastholdt deres standpunkt: Ingen tilsætningsstoffer – kun frugt og grønt. Ugens B Corp, Innocent, viser, hvordan kompromisløshed kan ændre industrier. Også selvom man bliver kaldt naiv undervejs.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere