Kinnarps A/S

www.kinnarps.dk/

Branche/Sektor:

Engros- og detailhandel, Fremstillingsvirksomhed

Om

Når du vælger indretningsløsninger fra Kinnarps vælger du rene materialer og et gennemtænkt og ansvarsbevidst design med fokus på ressourceoptimering og lav miljøbelastning.
Kinnarps-koncernen er en af Europas førende leverandører af indretningsløsninger til arbejdspladser. Vores vision er at udvikle attraktive, inspirerende, kreative og effektive arbejdsm…

Læs mere  

Om

Når du vælger indretningsløsninger fra Kinnarps vælger du rene materialer og et gennemtænkt og ansvarsbevidst design med fokus på ressourceoptimering og lav miljøbelastning.
Kinnarps-koncernen er en af Europas førende leverandører af indretningsløsninger til arbejdspladser. Vores vision er at udvikle attraktive, inspirerende, kreative og effektive arbejdsmiljøer, der styrker vores kunders position som en attraktiv arbejdsgiver samt deres bæredygtighedsarbejde og sammen skabe en positiv kædereaktion. Vi kalder det The Better Effect!

Ressourcebesparelse er en del af Kinnarps DNA
Effektiv udnyttelse af ressourcerne er et naturligt tema for Kinnarps, der rækker helt tilbage til 1942, hvor virksomheden blev grundlagt af Jarl og Evy Andersson. For to unge mennesker opvokset med bondesamfundets fornuftsbaserede værdier var ødselhed og spild udelukket. Værdier der har præget og fortsat vil præge vores virksomhed. Kinnarps holder hus med både vores egne og kundernes ressourcer, vi udviser omsorg for hinanden og vi arbejder socialt ansvarligt.

En forsyningskæde som er unik i branchen
Fuld kontrol over vores egen produktion og logistikløsning med konstant fokus på både ressourceoptimering og lav miljøbelastning, giver os mulighed for at reducere vores miljøpåvirkning. Hvilke materialer, vi anvender i vores produkter, og hvordan de produceres, har stor betydning. Det er også vigtigt, at vi anvender disse materialer på effektiv vis og minimerer spild. Kinnarps genbruger stort set alle rester fra møbelproduktionen til nye produkter og energi på fabrikkerne. Udskiftning af kemikalier bidrager til et bedre arbejdsmiljø både i og uden for virksomheden.

Et effektivt logistiksystem
Kinnarps’ logistiksystem er vores eget og er udviklet med fokus på effektivitet og miljøvenlighed. Produkterne fragtes emballeret med filttæpper, der bagefter sendes retur til Kinnarps til genanvendelse. Det sparer 270 kg emballage pr. lastbil og gør det muligt at medbringe flere produkter. Takket være vores lastningskoncept kan vi transportere op til 50% flere møbler, end hvad der er gennemsnit i branchen.

Vi sætter tal på bæredygtighed
Kinnarps vil gerne gøre det enkelt at træffe bæredygtige indretningsvalg - også når det kommer til brugernes sundhed og trivsel. Vi har derfor udviklet det første online-værktøj - THE BETTER EFFECT INDEX - der hjælper med at tjekke kontormøblernes bæredygtighed på en række parametre; fra materialernes genanvendelighed og miljøbelastning til fremstillingsproces og ergonomi.

Læs mere på kinnarps.dk

Kontaktpersoner

Rose-Maria Poll

Head of Marketing

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere