09.09.2019  |  Klima, miljø og energi

Kom foran med teknologi til genvinding af metal

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fremskridt gennem innovation: Ny teknologi er godt i gang med at ændre industrien for genvinding af metal. For at være på forkant med innovation og bevare konkurrencemæssige fordele er det vigtigt at forstå, hvordan du kan forbedre dine processer.

AMCS inviterer dig til et gratis webinar, hvor du kan lære om den nyeste innovation indenfor genvinding af metal.

25. september, kl. 11:00
Tilmeld dig her

Til dette webinar vil vi diskutere hvordan teknologi kan hjælpe din virksomhed med at håndtere hverdagens udfordringer i metalgenvinding, samt forbedre produktivitet og sikre overholdelse af diverse regler og retningslinjer.

Hør hvad eksperterne har at sige: dette webinar bliver præsenteret af Martin Weper fra AMCS og Maarten van der Linden fra HKS Metals i Holld.

Martin Weper vil diskutere hvordan ledelsen af en virksomhed der genvinder metal er blevet mere og mere kompleks i den globale økonomi. Kommercielle genbrugsvirksomheder med flere lokationer og mæglere har behov for pålidelig information i real-tid for at kunne lede deres virksomhed fra start til slut. Derfor udforsker dette webinar også hvordan teknologi kan hjælpe dig med at håndtere hverdagens udfordringer i metalgenvinding, samt forbedre produktivitet og sikre overholdelse af diverse regler og retningslinjer.

Webinarets anden taler, Maarten van der Linden fra HKS, vil fortælle om deres virksomhed og erfaringer. Som den ledende virksomhed indenfor metalgenvinding i Holland genanvender HKS mere end en million ton jern, metal og elektronik hvert år. For HKS er digitalisering kernen i deres forretning. Maarten vil forklare hvordan innovation og digitalisering omformer genvindingsbranchen, samt hvorfor det er vigtigt at virksomheder i branchen bør omfavne denne innovation for at forblive konkurrencedygtige. Maarten vil dele sine egne erfaringer og fortælle mere om HKS’ fokus på fremskridt gennem innovation.

Dette webinar er velegnet til dig, hvis du ønsker at opnå mere gennemsigtighed i din virksomhed, samt at forbedre effektiviteten og forblive proaktiv med teknologi.

AMCS er den største udbyder af software dedikeret til metalgenvindingsindustrien. AMCS tilbyder en integreret løsning til genanvendelse af metal, der indkluderer administrering af købs- og salgsordrer (dækker metalspecifikke prisudfordringer), klassificering af mobilt materiale, lagerstyring, afsendelse og optimering, produktion og forarbejdning, (oversøisk) råvarehandel, godskontrol og reel- tidsanalyse. Alt dette med fuldt integrerede regnskabs og økonomi-oversigt tilpasset til de specifikke krav i genbrugs- og affaldshåndtering.

Hvis du ikke kan deltage, skal du være opmærksom på, at vi optager webinar-sessionen, og du kan modtage optagelsen senere hen ved at tilmelde dig.

Mere fra AMCS

AMCS

www.amcsgroup.dk

AMCS er den førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi til affalds-, genbrugs- og ressourcebranchen med mere end 40 års erfaring. Vi hjælper mere end 2450 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, øge udnyttelsen af deres ressourcer, optimere deres bundlinje og forbedre kundeservicen.Vores ERP-software og SaaS-løsninger leverer digital innovation til den fremvo…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere