05.07.2021  |  Klima, miljø og energi

Let it bee i samarbejde med Naturhistorisk Museum Aarhus

Indhold fra partner Hvad er dette?

Let it bee og Naturhistorisk Museum Aarhus har indgået et samarbejde, der både skal redde flere bier, sommerfugle og insekter og garantere kunderne biodiversitetsløsninger, der gør en dokumenteret forskel.

Let it bee og Naturhistorisk Museum Aarhus har netop indgået et samarbejde, der skal redde flere bier, sommerfugle og insekter.

Den fælles indsats består i et fagligt samarbejde, hvor Naturhistorisk Museum Aarhus er garant for, at Let it bee’ metoder til etablering og vedligeholdelse af vildere arealer er fagligt velfunderet, og at Let it bee' frøblandinger understøtter hjemmehørende, danske arter tilpasset dansk klimazone og med særlig fokus på vilde bestøvere.

For Let it bee' kunder betyder det reelt set, at de med en certificeret Let it bee-løsning med ro i maven kan udbrede budskabet om, at deres virksomhed eller forening arbejder aktivt med FN' Verdensmål nr. 15 Livet på land. Læs mere her

Denne artikel er en del af temaet I fokus: biodiversitet

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere