04.11.2019  |  Samfund

LittleBigHelp slår rekord: samler 2.436.334 kr. ind til indiske børn og kvinder fra slummen.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et stort gallaarrangement d. 2. november arrangeret af NGO’en LittleBigHelp toppede i går med en rekordstor indsamling i millionklassen udelukkende baseret på donationer.

Den stod på høje hammerslag, festlige bobler og høj musik, da LittleBigHelps årlige Velgørenhedsgalla blev afholdt på Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad. Og det var også til lyden af champagnepropper, at LittleBigHelps stifter, Lisbeth Johansen, kunne meddele, at årets indsamling endnu en gang havde sat millionrekord:

»Vi har samlet over 2,4 millioner kroner ind, og det er jo helt vildt. Jeg er meget overvældet og dybt taknemmelig over den enorme opbakning, vi oplever!« siger Lisbeth Johansen.

Pengene går til de mest udsatte børn og kvinder i Vestbengalen, der ligger i det nordøstlige del af Indien. Det anslås, at mere end 200.000 mennesker lever på gaden i Kolkata under ekstremt fattige forhold. I 2019 var LittleBigHelps 22 projekter hver dag med til at hjælpe mere end 1100 mennesker til en bedre fremtid med eksempelvis undervisning, sundhedstjek og daglige måltider.

En stor udvikling baseret på små fremskridt

På 10 år har LittleBigHelps indsamling vokset sig større og større gennem frivilligt arbejde, billetsalg til gallaaftenen og donationer fra det danske erhvervsliv, og i år var ingen undtagelse. Der var doneret genstande som rejser, kunst og designermøbler til en værdi af mere end 1.220.000 kr.

I flere år har LittleBigHelp nydt godt af den frivillige indsats fra auktionarius Kasper Nielsen fra det populære auktionshus Bruun Rasmussen Kunstauktioner samt Tv-kendissen Jes Dorph-Petersen, der var konferencier på aftenen. Årets musikalske indslag blev leveret af Rasmus Walter og den upcoming stjerne Mekdes.

Igen i år var BC Hospitality Group hovedsponsor til gallaen. Det forklarer Allan Agerholm, Chief Hospitality Officer (CEO) i BC Hospitality Group:

“Vores donation, som er de fysiske rammer, maden, personale og eventproduktion, gør det muligt for LittleBigHelp at afholde denne velgørenhedsgalla og derved genere endnu flere midler til deres projekter. Det giver mening for os, og samtidig arbejder LittleBigHelp for at opnå FN’s Mål for Bæredygtig Udvikling, hvilket er helt i tråd med BC Hospitality Groups værdier.”

Om LittleBigHelp

LittleBigHelp arbejder med udsatte børn og familier i Vestbengalen, Indien, for at sikre deres basale rettigheder. Gennem 22 projekter giver de hver dag direkte støtte til over 1100 udsatte børn og voksne og indirekte til mere end 1300 familier. Læs mere om LittleBigHelp: www.littlebighelp.com eller www.facebook,com/littlebighelp

Tags: Bellagroup

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere