20.02.2022  |  Klima, miljø og energi

Low carbon Zink til galvaniserede stålkonstruktioner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Galvaniserede stålkonstruktioner har i forvejen en lidt lavere CO₂-udledning end malede konstruktioner. Nu kan vi med glæde meddele, at vores galvaniseringspartner i deres zinkbade bruger ”Low-carbon zinc”, fremstillet ved vedvarende energi.

Zink er både vedvarende og genanvendeligt – og understøtter derfor princippet om cirkulær økonomi.

I arbejdet med vores klimaregnskab arbejder vi i Give Steel dedikeret med Scope 3 – vores indirekte CO₂-emissioner.

Takket være et tæt samarbejde med vores underleverandører, er med vi med til at skubbe på for, at endnu flere producenter udgiver EPD miljøvaredeklaration.

På den måde er vi med til at øge den grønne omstilling i branchen – og præcisere vores eget klimaaftryk. For CO₂-reduktion er vores fælles rejse.

Læs mere om Give Steels arbejde med bæredygtighed her

Mere fra Give Steel A/S

Give Steel A/S

https://givesteel.com

Give Steel A/S er en betydende producent af stålkonstruktioner i Nordeuropa.  Alle stålkonstruktioner produceres i Danmark i et ansvarligt produktionsmiljø med hjælp fra robotteknologi. Give Steels stålkonstruktioner er EPD-deklarerede for nøjagtig angivelse af stålkonstruktionens klimaaftryk.  Virksomhedens mantra er UDVIKLING og Give Stee…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere