Mon jeres kunder fortsat vil bede jer om ESG-dokumentation?
Med EU’s #CSRD-direktiv fik ikke-finansielle regnskabsoplysninger om fx virksomhedernes CO2-udledninger samme status og validitet som de finansielle oplysninger i virksomhedens regnskab. Der er derfor næppe tvivl om at alle virksomheder, store som små, fremover skal kunne levere ESG-dokumentation i alle de værdikæder, som de er en del af. Det kræver kunderne simpelthen.
Sidder du med ansvaret for ESG-rapporteringen i jeres virksomhed?
Så vil forløbet ESG-rapportering for praktikere give dig den nødvendige viden og praktiske værktøjer til at løse opgaven og samtidig få nye indsigter og inspiration til virksomhedens grønne omstilling og udvikling mod en mere bæredygtig forretningsmodel.
ESG-rapportering for praktikere del 1. er baseret på akademifaget Bæredygtig forretningsforståelse og på de 4 kursusdage bliver du klædt på til at arbejde med og indgå i bæredygtighedsagendaen og den grønne omstilling.
På del 2 forløbet, som er baseret på akademifaget ESG-rapportering, opnår du gennem 3 kursusdage indsigt i ESG-rapportering og får en forståelse for hvordan du inspirerer, bidrager og arbejder med ESG i din virksomhed.
Erhvervsakademi Aarhus er landets største udbyder af kompetencegivende videreuddannelse i bæredygtighed og grøn omstilling og vi udbyder det praksisnære uddannelsesforløb ESG-rapportering for praktikere i samarbejde med BDO, som er blandt markedslederne inden for rådgivnings, revisions- og serviceydelser til mindre og mellemstore virksomheder samt til den offentlige sektor.
Du vil bl.a. blive undervist af lektor Sanne Østergaard Nielsen, som har været med til at udvikle og designe begge de 2 kompetencegivende akademifag, som ligger bag forløbet.
Erhvervsakademi Aarhus er en akkrediteret uddannelsesinstitution og når du tager kompetencegivende uddannelse hos os, er du sikker på høj kvalitet i undervisningen og godt udbytte.
Og når vi på dette forløb så også teamer op med BDO og Mia Walde, som har beskæftiget sig med ESG-området gennem 15 år som rådgiver, auditor og CSR manager, så vil du være i de bedste hænder hos en særdeles kompetent underviser-duo.
Du kan roligt sænke skulderne og sætte dig til tasterne og få dig tilmeldt ESG-rapportering for praktikere, så du kan starte dette super relevante 7 dages kursus den 3. marts.
Fordi akademifagene bag er kompetencegivende kan du søge omstillingsfonden og få kr. 10.000 i tilskud, hvis du er i målgruppen.
Med uddannelsesforløbet opnår du:
- Overblik over bæredygtighed og rapportering.
- Forståelse for værdikæders betydning for bæredygtighed.
- Forståelse for livscyklusanalyser og hvordan det hænger sammen med rapporteringskravene.
- Indsigt i GHG-protokollen, scope 1, 2 og 3, miljømål mv.
- Indblik i hvordan virksomheder opgør CO2-emissioner på virksomhedsniveau og produktniveau.
- Indblik i hvordan virksomheder kan dokumentere deres indsats for at blive mere bæredygtige.
- Værktøjer og viden til at tænke i løsninger på udfordringerne.