22.08.2022  |  Samfund

Nordjysk kvindepris får vokseværk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kammaprisen og EY har indgået et samarbejde. Flere inspirerende kvinder skal hyldes i arbejdet for at sikre mere diversitet og fokus på kvinder i erhvervslivet.

Kammas Saloner var et sted i begyndelsen af 1800-tallet, hvor kvinder mødtes for at opbygge netværk og deltage i intelligente samtaler om mere end husholdning og børn.

Opkaldt efter grundlægger Kamma Rahbek er Kammaprisen en moderne version af salonerne, og de seneste to år er prisen uddelt til kvinder i erhvervslivet, der både er visionære og inspirerer.

Indtil nu har prisen været målrettet kvinder i Nordjylland. Men med indgåelsen af samarbejdet med EY skal den bredes ud til endnu flere.

EY og Kamma er et godt match
Kammaprisen bliver koblet på EY Entrepreneur Of The Year, der hvert år hylder de bedste vækstskabere i danske virksomheder. Noget, der bliver kaldt ’et rigtig godt match’ af Søren Smedegaard Hvid, der er partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year:

”Diversitet i alle former er meget vigtig. Derfor ligger et samarbejde som dette mit hjerte meget nært. Jeg er sikker på, at vi kan være med til at få Kammaprisens visioner endnu længere ud, så det ikke kun er de nordjyske kvinder, men alle kvinder i hele landet, der får indsigt i powerkvinden Kamma Rahbeks oprindelige budskab om, at kvinder hjælper kvinder,” siger han.

Dette er blot startskuddet
I første omgang bliver denne nye version af Kammaprisen uddelt ved den nordjyske regionsfinale i EY Entrepreneur Of The Year. Men allerede fra næste år vil endnu flere få glæde af prisen, lyder vurderingen fra regionsansvarlig i Nordjylland for EY Entrepreneur Of The Year, Allan Terp:

”Vi starter i Nordjylland. Men det er så vigtigt at profilere spændende kvindelige ildsjæle, at jeg er sikker på, at uddelingen af Kammaprisen 2022 blot er startskuddet til, at vi næste år kan hjælpe prisen ud i resten af Danmark.”

Kammaprisen bliver uddelt 1. november i Aalborg Kongres og Kulturcenter til EY Entrepreneur Of The Years nordjyske regionskåring.

Mere fra EY

EY

www.ey.com/dk

I EY stiller vi en bred vifte af ydelser til rådighed indenfor sustainability. Vi har et tværfagligt team, der dækker hele det brede CSR-område, med kompetencer inden for klima- og miljøpåvirkning, sustainability rapporting, arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder, samt antikorruption og bestikkelse.  Som et led i vores service tilbyder vi en…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere