15.05.2018  |  Klima, miljø og energi

Ny film om det danske affaldssystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Filmen skal bane vejen for de danske virksomheder, der står på spring for at udnytte de muligheder for eksport, som FN's bæredygtighedsmål og EU's revision af affaldsdirektiverne er med til at skabe.

Det aktuelle momentum for eksport af danske affaldsteknologier bliver nu understøttet af en film, der er finansieret af Miljøstyrelsen. På de 3 minutter, filmen varer, får man et overblik over, hvordan det danske affaldssystem fungerer. Filmen er dermed oplagt at benytte, når man skal forklare udenlandske delegationer eller potentielle udenlandske kunder om baggrunden for den pågældende teknologi eller rådgivning.

Kommuner og fælleskommunale affaldsenheder kan ligeledes bruge filmen, hvis de skal agere udstillingsvindue i forhold til en given leverandørs produkter eller ydelser.

Udenrigsministeriet, State of Green, Eksportforeningen, DI, KL samt Dansk Affaldsforening har siddet med i filmens bagvedliggende arbejdsgruppe, mens Kollision har stået for den kreative del af processen. DAKOFA har faciliteret forløbet fra start til slut for Miljøstyrelsen, som har finansieret projektet og udgjort formandskabet.

Du kan se filmen og læse den medfølgende pressemeddelelse ved at trykke hér.

Reception i forbindelse med offentliggørelsen
DAKOFA holder reception for den netop offentliggjorte film. Det sker onsdag den 16. maj kl. 16.30-17.30 på IFAT-messen i München, som finder sted i denne uge.

Receptionen foregår i den danske pavillon i sektionen for "Waste and Resources", hall A5, stand 427/526, og ved receptionen vil der være lidt godt til ganen, mens DAKOFAs formand, Torben Kristiansen, giver filmen et par ord med på vejen. DAKOFAs bestyrelse afholder årets bestyrelsesseminar i forbindelse med IFAT-messen, og vil således være at træffe ved arrangementet.

Mere fra DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

https://dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København

DAKOFAs fornemste opgave er at ruste den danske affalds- og ressourcesektor til at navigere i et dynamisk samfund og i en globaliseret verden. Nye rammebetingelser, øgede krav til ressourceeffektivisering, skærpede lovkrav og et ydre pres om stadige miljøforbedringer skaber behov for videndeling, information, erfaringsudveksling og innovation. DAKOFA opsamler såvel national som international…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere