12.06.2020  |  Klima, miljø og energi

Ny podcast-serie: "Otte opfindelser der kan redde verden"

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad gør danske virksomheder for at skabe en mere bæredygtig udvikling i verden? DI er klar med en ny podcastserie med otte forskellige cases.

Podcast-serien "Otte opfindelser der kan redde verden" handler om otte virksomheder, store som små, der på hver sin måde arbejder med at koble verdensmål til kerneforretningen. 

Hver torsdag i otte uger præsenterer vi et nyt afsnit, som, på en pædagogisk og saglig måde, fortæller, hvorfor og hvordan virksomheden arbejder med bæredygtighed.

Serien er også velegnet til undervisning i folkeskoler og ungdomsuddannelser.

Danmark er et lille land, men vi er internationalt orienteret, og derfor har danske virksomheder potentiale til at gøre en positiv forskel for millioner af mennesker i hele verden. De otte eksempler er glimrende eksempler.

Hvert afsnit varer 15 - 20 minutter og vil løbende blive lagt på Spotify og Itunes. De præsenteres på DI's nye SDG portal "Erhvervslivets indgang til verdensmålene" og er en del af projektet "Fra filantropi til forretning", der er støttet af Industriens Fond. 

Find portalen og første afsnit om SolarSack her

https://www.danskindustri.dk/SDG-verdensmal/

Mere fra Dansk Industri

Dansk Industri

www.di.dk

  • di@di.dk
  • 3377 3377
  • H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

DI arbejder for at sikre de bedst mulige rammer for virksomhedernes CSR-arbejde på såvel dansk, europæisk og globalt plan.DI's indsats spænder bredt, da CSR-arbejdet ofte baseres på globale principper såsom FN’s konventioner og OECD retningslinjer og udmønter sig i såvel EU som national lovgivning.CSR adresserer globale udfordringer, hvorfor de fleste virksomheder refererer til globale princip…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere