25.07.2022  |  Klima, miljø og energi

Nyt samarbejde vil spare ISS millioner af engangsposer

ISS har netop indgået et nyt samarbejde med dansk iværksættervirksomhed, der har udviklet en miljøvenlig affaldspose, der kan reducere brugen af engangsposer i virksomheder markant.

Servicekoncernen ISS har indgået et nyt samarbejde med den danske iværksættervirksomhed Kobensac om en genanvendelig affaldspose af stilladsplast, der har potentiale til at kunne spare koncernen og kunderne for millioner af engangsposer om året.

Potentialet er derfor meget stort for ISS, der hvert år bruger mange engangsposer ude hos sine lidt over 1500 kunder på det danske marked og sine over 40.000 kunder på verdensplan.

Læs også: Miljøorganisationer rydder op i verdens floder

”Vi ser et kæmpe potentiale i det her samarbejde. Affaldsposen er miljøvenlig, den kan spare tid for vores medarbejdere, og klimaaftrykket er nærmest ikke eksisterende både for ISS og for vores mange kunder, der får installeret den bæredygtige pose. Med dette samarbejde kan vi med en enkel løsning hjælpe vores kunder til en mere miljøvenlig affaldshåndtering”, siger Anders Dedenroth Høj, director Methods and Technology – Cleaning i ISS koncernen.

Hos Kobensac er der også stor tilfredshed med samarbejdet.

”Vi er meget positive og glade for, at vi har indgået samarbejde med Danmarks største leverandør af facility services. ISS’ måde at arbejde med bæredygtighed og drive forretning på harmonerer rigtigt godt med vores overordnede mål om at være med til at mindske klimaaftrykket mest muligt for vores samarbejdspartnere. For os er ISS en ideel partner ikke mindst med tanke på, hvor mange virksomheder ISS er repræsenteret i Danmark og på globalt plan,” siger Trine Bishop, stifter og ejer af Kobensac.

Læs også: Salling Group giver sine plastikbøjler nyt liv

Gennem det seneste år har en stor, dansk virksomhed sparet over 200.000 engangsposer ved at bruge den genanvendelige, miljøvenlige pose fra Kobensac. Og netop klimaaftrykket ude hos kunderne er noget, som ISS har styrket indsatsen omkring gennem sin plan om at være Co2 neutrale i 2040.

”Vi er helt bevidste om, at vi skal levere vores services på en miljøvenlig og bæredygtig måde. I og med at størstedelen af vores drift er ude hos vores kunder, har vi igangsat en række initiativer til at sikre, at vi mindsker vores klimaaftryk mest muligt ude hos vores kunder og vores underleverandører”, siger Anders Dedenroth Høj og uddyber, at den genanvendelige affaldspose også kan være interessant for ISS’ globale kunder.

- HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere