26.09.2018  |  Samfund

Offentlige leverandørlister er en del af en større indsats

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ved at lægge vores leverandørliste frem for offentligheden viser ALDI, at der er styr på, hvor tekstiler og sko bliver produceret, og at vi ikke er bange for at stå frem med det.

Vi ved godt, at offentlige leverandørlister ikke løser nogle problemer i sig selv, men vi tror også på, at gennemsigtighed omkring, hvor vi får produceret vores varer, kan være med til at skabe positive forandringer fremadrettet.

Allerede i marts 2017 offentliggjorde ALDI listen over vores leverandører af tøj, sko og boligtekstiler. Det gjorde vi i al ubemærkethed og listen er løbende blevet opdateret – senest i juli 2018. Vi synes selv, at det er god stil, og at det understreger vores troværdighed. Ved at offentliggøre listen over leverandører viser vi dels, at vi ikke at noget at skjule og ikke mindst, at vi ved præcis hvor og af hvem vores tekstiler og sko bliver produceret. Se listen over leverandører her.

Selve offentliggørelsen af vores leverandører er sket som et led i vores commitment til Greenpeace Detox initiativ. Vi har offentligt forpligtiget os til at udfase skadelige kemikalier fra produktionen af tekstiler og sko inden 2020. I samarbejde med Greenpeace er der udarbejdet en omfattende liste af kriterier, der definerer høje miljøkrav til tekstil- og skoproduktion. Med dette frivillige engagement har vi forpligtiget os til at udfase bestemte kemikalier i tekstiler og sko inden 2020. Det er et stort og omfattende arbejde, men også et yderst vigtigt initiativ for vandmiljøet i de lande, hvor tekstilerne bliver produceret. Læs mere her.

Mere fra ALDI Danmark

ALDI Danmark

https://www.aldi.dk

  • cr@aldi.dk
  • 88803500
  • Herstedeøstervej 27-29, 2620 Albertslund, Danmark

ALDI Nord er en af Europas største discountkæder med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland.ALDI har en stærk holdning til kvalitet og vi er bevidste omkring vores ansvar i forhold til leverandørkæden og ressourcer. Vi stiller derfor strenge krav til vores leverandører i forhold til dyrevelfærd og produktion af råvarer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere