Omstilling

Klima, miljø og energi

Olieselskab tegner dystert billede af fremtidens klima

Udviklingen i verdens forbrug af olie og det tilhørende udslip af CO2 går i den forkerte retning. Det gør målet fra Parisaftalen svært at nå, lyder det fra olieselskabet Equinor – det tidligere Statoil – i en ny rapport.

Samfund

Rapport: SDG’erne kan skabe forretning for mindst 80 billioner om året

Opfyldelsen af FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling er en forretningsmulighed i størrelsesordenen 80.000 mia. kr. om året, fastslår ny rapport. Men virksomhederne skal gå helhjertet ind i arbejdet, og der skal en kritisk mængde med om bord, før en succes er realistisk.

Strategi & ledelse

Tipping point for toplederen

Omstilling: Modstandsdygtige og smidige organisationer bliver ikke skabt gennem performance management modeller men ved hjælp af en stærk vision, der forbinder virksomheden med verden. Det stiller nye og store krav til toplederen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Superpuljen støtter tre grønne kommuner

Ærø, Høje Taastrup og Bornholm får i alt seks millioner kroner fra regeringens og Enhedslistens grønne superpulje, fordi de går i front på den grønne omstilling og viser, hvordan kommuner bedst reducerer CO2 udledningen.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere