Plastforurening

Klima, miljø og energi

Race for Oceans Foundation indsamler havplast på tværs af kontinenterne

På tværs af seks kontinenter har Race for Oceans Foundation med hjælp fra et stort antal frivillige i 2021 indsamlet over 26 tons havplast. I år er Greentel fortsat med som samarbejdspartner på sports- og strandrensningsstafetten

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Plastindustrien og Letbek deltager i Race for Oceans Stafetten

Plastindustrien og virksomheden Letbek A/S deltager i Race for Oceans Stafetten den 2. august i Thorsminde. Eventet skal sætte fokus på plastforurening i verdenshavene gennem informationsindsatser, stafetløb og strandrensninger langs den danske vestkyst.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Corona vil smide plasten og stable dåserne

For at spare på plasten tester mexicanske Corona en løsning, hvor dåserne kan skrues sammen og dermed stables i tårne, helt uden emballage. Selv alternative materialer skaber affald, og derfor vil vi eliminere dem helt, lyder rationalet.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Eksperter er ’bekymrede’ over Ocean Cleanup-projekt – Ocean Cleanup afviser kritik

I en rundspørge udtrykker 15 eksperter i plastikforurening diverse bekymringer omkring Ocean Cleanups ambitioner i forhold til at ind- og opsamle plastaffald fra Stillehavet. Ocean Cleanup kalder imidlertid kritikken besynderlig, spørgsmålene ledende og konklusionerne forudindtagede.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere